Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Смачна домівка, Смакуймо, бо ми того варті))))))!!!!!!!!!
Татка
15 січня 2012 12:54
Повідомлення #161


Молода господинька
  • 34

Репутація: 80
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 210
Реєстрація: 21.04.2011

ICQ:--

Бали: 496
Pito4ka, але смакота була на вашому святковому столі, догодили всім і великим і малим. Смачні і різноманітні страви.
У нашому регіоні немає такої традиції - коли хресники приходять з вечерею до своїх хрещених батьків.

--------------------
Мене звати Наталка, рада знайомству.
Перейти на початок сторінки
лесик-лисик
15 січня 2012 13:09
Повідомлення #162


Файна господиня
  • 51

Репутація: 695
Група: Кондитер
Повідомлень: 1089
Реєстрація: 3.11.2011

ICQ:--

Бали: 3166
Цитата: Pito4ka
Ось так виглядав наш святковий стіл

стіл просто шикарний , страв дійсно на любий вкус, що кому подобається, голодний після такого столу дійсно ніхто не пішов.
Перейти на початок сторінки
боженка
15 січня 2012 13:20
Повідомлення #163


Файна господиня
  • 51

Репутація: 481
Група: Кондитер
Повідомлень: 480
Реєстрація: 2.03.2010

ICQ:--

Бали: 857
ой і смачна у вас домівка!!!!! м о л о д е ц ь !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
15 січня 2012 13:25
Повідомлення #164


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Хочу поділитися рецептом приготування
Індика


Свого часу знайшла цей рецепт на say7, але трохи змінила. М"ясо вийшло дуже смачне, м"якеньке, ароматне. Навіть малеча їла з великим задоволенням.
Рецепт:
1 склянка солі
1 склянка цукру
2 яблука
1 апельсин
1 лимон
пучечок кропу (в мене - сушений 2ст ложки)
товчений часник - 1 головка
Стебло селери - 2-3шт (я не додавала)
перець чорний та духм"яний, лаврушка,
3,5 л води
У воду засипаємо цукор, сіль, кріп, перець, лаврушку. Доводимо до кипіння. Нехай прокипить хвилин 5, зняти з вогню, додати нарізані фрукти та часник. Коли маринад повністю охолоне, додати трохи води і помістити в нього індейку. Виносимо на холод на 2 доби. В мене індик 6 кг, маринувала у емалірованому відрі, але і там не помістився повністю, то я його два рази на добу перевертала, щоб добре просочився.
Перед запіканням гарненько натираємо нашого птаха ззовні і зсередини улюбленими приправками - в мене "Італійські трави", фаршируємо яблуками та чорносливом, зашиваємо.

Викладаємо на ледве змащене деко та накриваємо фольгою - робимо кришку. І в духовку на 3 години. Дістаємо, перегортаємо на інший бік , знову закриваємо фольгою і ще на одну годину у духовку.
І в результаті отримуємо ось таку красу


--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Karolina
15 січня 2012 13:27
Повідомлення #165


Файна господиня
  • 51

Репутація: 191
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 410
Реєстрація: 22.01.2011

ICQ:--

Бали: 712
Pito4ka,
ото смакоти наготували.А отой індик умм,аж слинка тече!!!

--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
15 січня 2012 14:16
Повідомлення #166


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Татка
лесик-лисик
боженка
Karolina
, дуже вдячна за теплі слова!!! :3fb: :3fb: :3fb:

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
наталька
15 січня 2012 14:23
Повідомлення #167


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
Pito4ka,
ну ти і господинька, стільки всякої смакоти наготувала, від індика аж в голові павморочиться, а тортик такий святковий ,відразу зимою і різдв*яним духом запахло, молодець!

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
kristi_sk
15 січня 2012 15:10
Повідомлення #168


Файна господиня
  • 51

Репутація: 354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 393
Реєстрація: 8.07.2011

ICQ:--

Бали: 996
Pito4ka,
Ви молодець :86a0: стіл дуже багатий та на вигляд дуже смачне(впевнена що і на смак теж) Чудова господинька,ото хрещеники тішились що їх так приймають.............а в нас у Львові (принаймі у нашій родині та у знайомих)токого звичаю нема...........шкода бо для мене це щось таке святкове та урочисте
Перейти на початок сторінки
galalviv
15 січня 2012 16:05
Повідомлення #169


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Цитата: Pito4ka
М"ясний закусочний тортик

Це щось цікаве,я ще такого не їла.Як його робиться?
А шуба класна,я вже раз її хвалила і повторююсь,бо дуже гарний вигляд.
Цитата: kristi_sk
а в нас у Львові (принаймі у нашій родині та у знайомих)

І я про таке на Дрімфуді вперше почула.
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
15 січня 2012 16:23
Повідомлення #170


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Цитата: kristi_sk
хрещеники тішились що їх так приймають.............а в нас у Львові (принаймі у нашій родині та у знайомих)токого звичаю нема

Цитата: galalviv
І я про таке на Дрімфуді вперше почула.

Так, у нас, починаючи з 7-го і до 14 січня дітки носять своїм хрещеним вечерю. А враховуючи, що іноді у однієї дитини може бути по дві пари хресних батьків, то "носіння вечерь" може відбуватися і кожного дня)))) В нашій родині взагалі є традиція - обов"язково зізвонюємося і "складаємо графік" походів у гості)))) Але для дітей - то 2 тижня суцільного щастя - це ж стільки подарунків!!!!
А ще традиція - якщо дитинка вперше святкує різдво, то вечерю до неї носять хрещені, а всі інші роки - то вже малеча до хрещених

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 19:48

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 127
Гостей: 119
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100