Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Смачна домівка, Смакуймо, бо ми того варті))))))!!!!!!!!!
Pito4ka
19 грудня 2011 19:11
Повідомлення #141


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Цитата: Лорі
як я їх люблю...

На здоров"ячко!!!! :smile:


Перед святами згадала про давно забутий кексик. Рецепт в мене вже досить давно (знайшла колись в інтернеті), але пекла його лише декілька разів. На смак - дуже ніжний, вологий, ароматний!!! Прошу, пригощайтеся
Різдвяний кекс


Нам знадобиться:
200 гр цукру
пачка (250 гр) маргарину
4 яйця
2-3 ст ложки сметани
300 гр борошна
1 пак розпушувача
1 пакетик світлого пудинга
1 пакетик желе червоного кольору
1-2 ст ложки какао
Гарненько змішуємо маргарин з цукром. По одному додаємо яйця, збиваючи міксером. Коли яйця повністю вмішаються, додаємо сметану. Окремо змішуємо борошно з розпушувачем, я додаю ще дрібку солі. Міксером змішуємо муку з масляною масою.
Ділимо тісто на 3 частини. В першу додаємо пудинг, в другу - какао, в третю - желе (додатково для більш інтенсивного кольору можна додати вишневий сік). Все у сухому вигляді!!!. У застелену пергаментом , високу і продовгувату форму викладаємо біле, сверху - з какао, накриваємо червоним тістом. Не перемішувати!!!. Випікати на середньому жару трохи більше години.
Тісто саме перемішується під час випікання ))). Розрізати - коли кекс повністю вистигнув - розріз гарніший виходить. На моєму фото - кекс ще гарячий, бо мої мурзики дуже нетерплячі ))))
Смачного!!!

Повідомлення відредагував Pito4ka - 19 грудня 2011 19:12
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Solka
19 грудня 2011 22:12
Повідомлення #142


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Цитата: Pito4ka
Різдвяний кекс

дякую за рецепт! Дивлячись на цей кекс чомусь відразу відчувається домашній затишок, тепло, тому як на мене, назва кексу дуже підходить :smile:
Цитата: Pito4ka
На моєму фото - кекс ще гарячий, бо мої мурзики дуже нетерплячі ))))

так і має бути, бо коли випічка смакує рідним, це найкращий показник того що випічка дуже смачна і вони так демонструють свою вдячність :smile:

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
19 грудня 2011 22:44
Повідомлення #143


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Solka, дуже вдячна за гарні слова. :a0a:

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Марія БМВ
21 грудня 2011 23:38
Повідомлення #144


Файна господиня
  • 51

Репутація: 387
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 582
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 894
Цитата: Pito4ka
Гарненько змішуємо маргарин з цукром

Pito4ka,маргарин розтопити чи просто кімнтної температури має бути,щоб змішати з цукром?
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
22 грудня 2011 00:22
Повідомлення #145


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Цитата: Марія БМВ
маргарин розтопити чи просто кімнтної температури має бути,щоб змішати з цукром?

Маргарин (або спред) має бути кімнатної температури, м"який, але, щоб не розтікався. Щоб гарніше перемішалося можна навіть трохи збити міксером.

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
22 грудня 2011 21:55
Повідомлення #146


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Любі господиньки, дуже вдячна вам за плюсики та ваші коментарі.


Повідомлення відредагував Pito4ka - 22 грудня 2011 21:56
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
22 грудня 2011 22:18
Повідомлення #147


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Хочу запропонувати вам м"які, ароматні і дуже смачні
Закусочні плюшки


Рецепт запозичила на са сайті Поваренок.ру. Привернув увагу своїм досить цікавим інгрідієнтом - томатним соком ))))
Нам необхідно:
Томатний сік - 1 скл.
Дріджжі сухі - 1 ч. ложка
Цукор - 2 ч ложки
Яйця - 1 шт
Олія - 2 ст ложки
Борошно - скільки візьме
Для начинки - в оригіналі - тертий сир з зеленню(кріп, базилик, та ін.)
В мене начинка - розтерте солоне сало з кропом.

Нагріваємо сік до теплої температури, всипаємо дріджжі, 1 ч ложку цукру, перемішуємо та залишаємо, щоб забродило. Тим часом легенько збиваємо виделкою яйце з 1 ч ложкою цукру, додаємо олію, перемішуємо. Як тільки сік покрився пінною шапкою - виливаємо до суміші, та замішуємо мукою м"яке тісто. Сформовуємо колобок і залишаємо в теплому місці на 40-50 хв.
Як тісто виросте у 2 рази - обминаємо і ділимо на 2 частини. Розкатуємо прямокутні пласти, змащуємо начинкою і згортаємо рулети. Кожний рулетик ріжемо на шматочки по 5 см. Викладаємо на змащене олійкою деко та випікаємо 30-40 хв.
Плюшки не мають вираженого томатного смаку, але сік надає неповторну солодинку і дуже гарний колір.
А з начинкою - можна бавитись. Пасуватимуть і м"ясо, і гриби, капуста, навіть крабові палички матимуть цікавий смак )))
Смачного!!!

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
3 січня 2012 23:31
Повідомлення #148


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Ось так по скромному святкували Новий рік

Дякую, Ірка-Шкірка, за чудовий рецепт Домашньої ковбаски

Смакували лікером Бейліс від gutka


та Кокосовим лікером від нетік


Смакували салатиком "Екстра-швидкий" від Маїі Шутенко

Від себе додала кукурузку))) Смачно - неймовірно!!!

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
3 січня 2012 23:44
Повідомлення #149


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
А ще була в нас
Гавайська свинка )))


Рецепт дуже простий - свинину нарізаємо впоперек волокон, гарненько відбиваємо. Окремо в мисці змішуємо 2-3 ст ложки майонезу з сіллю, перцем, різними травками-приравками ріжемо півкільцями велику цибулину та заливаємо пів баночки (може й трохи меньше - щоб м"ясо не "плавало") соку з консервованих ананасів. Кожну відбивну щедро змащуємо цим маринадом і складаємо у миску. Ставимо на холод не меньше ніж на 10 годин.. Як промаринується - викладаємо на змащене олією деко і запікаємо у духовці. Я викладаю разом з маринадом - м"ясце трохи протушується у ньому, а потім вже печеться. Хвилин за 15 до повної готовності - посипаємо щедро сиром
М"ясо на смак - дуже ніжне, солонувато-солодке, м"яке, хоч губами їж.)))
Смачного!!!

Повідомлення відредагував Pito4ka - 4 січня 2012 00:46
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
3 січня 2012 23:52
Повідомлення #150


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Салатик Мандаринки у пекінки


Куряче філе - 1 шт
Яйця - 3 шт
Мандарини (алельсини) - 2-3 шт
Пекінська капуста - пів маленької головки
Кукурузка - 3 ст. ложки
Нарізати все соломкою (кукурузку можна не крошити)))), перемішати з майонезом, посолити.
Смачного!!!

Повідомлення відредагував Pito4ka - 4 січня 2012 01:49
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 06:58

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 20
Гостей: 7
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100