Pito4ka, які апетитні, смачні цукерочки. Pito4ka, в тебе завжди всі страви оригінальні, як зайдеш до тебе на сторіночку - то одна смакота!!! Дуже приємно захлдити до тебе на гостину. Дякую! Мабуть піду робити цукерочки.
Ді вчатоньки-господиньки, Я всім вам дуже вдячна за добрі слова та плюсики!!!! І тішуся з того, що мої рецепти припали вам до душі!!!! Цілую вас усіх і люблю!!!!
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Самій робити цукерки - то треба просто фанатично любити солодке!!! Молодець, Пілочко!!!!! Фантазія у тебе працює дуже добре - і готуєш смачно, ще й вигляд твої страви мають апетитний і привабливий. Справжня газдинька!!!!
Самій робити цукерки - то треба просто фанатично любити солодке!!!
Дякую!!! Та є таке діло!!!! У нас вся родина дурна до тих солодощів)))) Як немає чогось до чаю, то в нас - кінець світу!!!))) Хоч і в 11 ночі, але маю хоч якісь оладки напекти )))
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Захопилася я останнім часом виготовленням цукерок. Знайшла цікавий і (як виявилось) смачнючий рецепт. Знахідка з Хлібопічки від Lisss's, за що я дуже вдячна автору!!!!
Змішуємо у кастрюльці мед, цукор і какао та топимо на маленькому вогні. Як почне закипати, додаємо лимонку і продовжуємо варити 10 хв, постійно помішуючи.Потім додаємо горіхи і варимо ще 2-3 хвилини, постійно помішуючи .Зняти кастрюльку з вогню і вмішати масло до повного розчинення. Далі швидко наповнюємо формочки, постійно перемішуючи масу. Ставимо до холодильника, поки не затвердіє. Тим часом топимо на водяній бані шоколад (в мене молочний і чорний). Дістаємо з формочек цукерки, в кожну ячіїчку наливаємо по пів ложки шоколаду і втискуємо назад цукерку. Шоколад має піднятися вверх по стінкам формочки. зверху теж наливаємо шоколад, формуючи денце цукерки. Ставимо до морозилки хвилин на 10. І все!!! Смачного!!!
--------------------
Pito4ka, УРА!!!!!!!!!!!колись такі канапки одна моя шкільна коліжанка приносила на обіди, то тааааака смакота була, я скільки пробувала робити, всче шось не то було, а тут на тобі, один в один, тепер зрозуміла, там має бути морква
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
мабуть це найсмачніші цукерки в світі - приготовані вдома!
Цитата: Pito4ka
Грильяж в шоколаді
дуже люблю такі цукерочки! А вони виходять дуже твердими? Бо магазинні бувають такими, що можна зуби поламати тому переважно купую не грильяж, а цукерки "Метеорити", вони теж з горішками, ммммм, смакота
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (: