Ласкаво запрошую до своєї кулінарної оселі!!! Маю надію, що рецепти моєї родини припадуть Вам до смаку. Це найменша подяка за Вашу гостинність, турботу і неймовірне добро, яким насичений наш Дрімфуд!!!!
Повідомлення відредагував Pito4ka - 17 травня 2012 20:28
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Найперша страва - національний стратегічний продукт -
Сало домашнє
Шматок підчеревка натираємо гарненько сіллю, чорним перцем та усілякими травками на ваш смак. Замотуємо у 2-3 пакета, видушуючи повітря, міцно зав"язуємо пакетики і занурюємо у киплячу воду. Сало вариться близько 30-40 хв. Дістаємо, даємо вистинути, натираємо товченим часником і в морозилку. Смачного!!!
Повідомлення відредагував Pito4ka - 9 грудня 2011 19:01
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Нам потрібні: - курка - картопля, цибуля, морква, солодкий перець - 300гр. шампіньонів - 2 яйця - перець чорний, духм"яний, лавровий листочок Варимо курячий бульон, додаємо картоплю, різаний перчик і трохи сирої цибулі та моркви, лаврушку та духм"яний перець. Поки вариться, на пательню наливаємо трохи олії і обсмажуємо гриби з цибулею та морквою. Тим часом окремо збиваємо 2 яйця з сіллю та чорним перцем. Засмажку з грибами відправляємо у кастрюлю, а на пательні смажимо омлет. Готовий омлетик ріжемо соломкою і теж його до кастульки. Має прокипіти хвилин 5-10. А сіль-перець - то вже як душа забажає)))))Смачного!!!!
Повідомлення відредагував Pito4ka - 31 жовтня 2011 00:29
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
3 свіжих (морожених) оселедця (приблизно 1 кг) почистити, нарізати шматочками скласти у емаліровану кастрюльку. Порізати 3 середніх цибулини півкільцями і змішати з рибою. Додаємо : 1 ст ложку цукру 1 ст ложку солі 100гр оцту 50 гр холодної кип"яченої води 100гр олії (я беру 50-70гр- як на мене - достатньо) чорний перець, лаврушку Гарненько перемішуємо і залишаємо на ніч в холодильнику. Смачного!!!
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Випікаємо коржі з листкового тіста , кожний гарненько змащуємо майонезом. 1-й корж - варене (копчене, смажене - теж непогано) куряче філе з маринованою цибулею; 2-й - мариновані грибочки; 3-й - варені яйця з кукурузкою (можна замінити на ананас або терте яблуко); 4-й - тертий сир Тортику потрібно настоятись 5-6 годин. Смачного!!!
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
В невеликій кастрюльці розтопити 200гр. маргарину(спреду), додати 4 ст.л. какао, 1,5 ст цукру(я додаю 1 ст.), 0,5 ст. молока. Всю масу закип"ятити та вилити у миску до вистигання. Декілька ложок цього "сиропу" залишаю у кастрюльці і варю до загустіння - це буде глазур. Коли вистигне - додаємо 4 яйця, 0,5 ч л соди, 2 ст борошна, ваніль і все ,що знайдеться - родзинки, горіхи, цукати і т.п. В мене - родзинки та шматочки солодкої плитки. Смачного!!!
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Хочу поділитися своїм рецептом (якщо не помиляюсь потягнула його з журналу"Люблю готовить")
Салат "Смарагд"
Викладаємо шарами, змащуючи майонезом: - філе курки - маринована цибуля(оцет,вода,сіль,цукор,трохи чорного перця) - яйця - кукурузка -сир твердий (на терку) -виноград(краще без кісточок) Смачного!!!
Повідомлення відредагував Pito4ka - 6 грудня 2011 15:58
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)