Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Кулінарна мандрівка з Іркою-Шкіркою
uliana_y
21 вересня 2012 19:56
Повідомлення #401


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Цитата: Ірка-Шкірка
Мариновані баклажани

мм і які вони на смак????Так люблю ті баклажанчики!!))

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
uliana_y
21 вересня 2012 20:00
Повідомлення #402


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Цитата: ІНЕСА
то нічого не виходило

а я стелю на дно форми кульок простий за 15 коп))і коли зверху заликаю желе,то таке щоб чуть почало лапатись купи і на 15-25 хв в морозілку з самого початку,а потім вже в холодильник і все нормально виходить)))

вибач Іра ,що я тут з своїм куском нагло влізла) :feel:

Повідомлення відредагував uliana_y - 21 вересня 2012 20:00
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
lingrod
21 вересня 2012 20:14
Повідомлення #403


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Іруся, нарешті повернулась до нас!
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
21 вересня 2012 21:28
Повідомлення #404


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
:wink:

Повідомлення відредагував ІНЕСА - 21 вересня 2012 21:30
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
21 вересня 2012 21:28
Повідомлення #405


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Цитата: Ірка-Шкірка
Цитата: ІНЕСА
Бо так можна робити з будь-яким соком.

залишається достатньо...

Іруся, дякую за інформацію, але я хочу точно знати в мілілітрах скільки того соку має бути на 2 ложки желатину,щоб самій не вигадувати пропорції і не щоб не запороти рецепт))) :smile:
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
21 вересня 2012 21:30
Повідомлення #406


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Цитата: uliana_y
Цитата: ІНЕСА
то нічого не виходило

а я стелю на дно форми кульок простий за 15 коп))і коли зверху заликаю желе,то таке щоб чуть почало лапатись купи і на 15-25 хв в морозілку з самого початку,а потім вже в холодильник і все нормально виходить)))

Дякую!Я так само роблю,коли окремо ставлю застигати.В мене не получається коли вилити зверху на готовий торт(((То все желе зтікає і застигає по боках(((Буду ще пробувати. :wink:
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
21 вересня 2012 21:30
Повідомлення #407


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
:winked:

Повідомлення відредагував ІНЕСА - 21 вересня 2012 21:31
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
21 вересня 2012 21:58
Повідомлення #408


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: lingrod
Іруся, нарешті повернулась до нас!

Цитата: ІНЕСА
:wink:

Дякую :belay: !!! Я бувала, але лише поглядом та плюсиками - старших дітисьок не було, то не було охоти щось нове готувати...


Цитата: ІНЕСА
Іруся, дякую за інформацію, але я хочу точно знати в мілілітрах скільки того соку має бути на 2 ложки желатину,щоб самій не вигадувати пропорції і не щоб не запороти рецепт)))


в півтора рази більше, ніж в інструкції на пачці желатину - я вже даю на око, якщо думаю скільки давати - то міряю і даю як написала.

Цитата: uliana_y
мм і які вони на смак????Так люблю ті баклажанчики!!))

цікаві :smile: - якщо так можна сказати про смак - або на любителя... я люблю

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 21 вересня 2012 23:16
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
28 вересня 2012 11:52
Повідомлення #409


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Гарбуз екзотичний



Мені так сподобалося варити гарбуз з цитрусовими, що тепер випробовую нові способи його приготування...

2 кг чищеного гарбуза - нарізати кубиками (більшими або маленькими - як вам більше подобається)
1 банка консервованих ананасів шматочками - 700 - 800мл
300г цукру (коли настоїться - попробуйте на смак, може, вам захочеться ще солодшого гарбуза :smile: )
2 лимона
- ошпарити окропом, нарізати кубиками
2-3 шт. інжиру (краще свіжого) - за бажанням
2 пак. ванільного цукру

1. У каструлю покласти гарбуз, ананаси разом з сиропом, лимон, інжир, посипати цукром. Акуратно перемішати дерев'яною ложкою, залишити на 4 години.
2. Простерилізувати банки і кришки.
3. Фруктову суміш довести на маленькому вогні до кипіння, легко помішуючи, проварити 7-10 хвилин.
4. Розкласти в банки. Стерилізувати 0.5 л банки - 10 хвилин, 1л банки - 15 хвилин. Закатати, перевернути до охолодження.

Із залишків приготувала смачний соус - додала 2 ст.л. крохмалю і проварила. Смакували з оладками.


Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 28 вересня 2012 15:22
Перейти на початок сторінки
кечамут
29 вересня 2012 19:45
Повідомлення #410


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 8
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 27
Реєстрація: 21.09.2012

ICQ:--

Бали: 102
Привіт усім! Я теж готувала такий торт. Побачила Ваші шедеври знайшла свое фото.

Повідомлення відредагував кечамут - 29 вересня 2012 19:54
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 квітня 2024 15:49

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 38
Гостей: 25
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100