Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 В Оксани на кухоньці!, Смачно готуєм у будні і свята!
sunnygirl
1 вересня 2011 20:55
Повідомлення #31


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Вітаю з відкриттям теми! Тортики чудові дякую за рецепти.
Перейти на початок сторінки
toviana
2 вересня 2011 00:20
Повідомлення #32


Молода господинька
  • 34

Репутація: 32
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 85
Реєстрація: 4.01.2010

ICQ:--

Бали: 350
ВІТАЮ З ВІДКРИТТЯМ ТЕМИ!!!
Перейти на початок сторінки
Оксана4209
2 вересня 2011 13:26
Повідомлення #33


Молода господинька
  • 34

Репутація: 159
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 215
Реєстрація: 22.01.2011

ICQ:--

Бали: 712
Закривала кетчуп. Діти в мене його полюбляють.
Кетчуп

5кг помідор, 1кг цибулі, 1скл. цукру, 1скл. оцту,2ст.л.солі,1ч.л.сухої гірчиці, 1ч.л. чорного меленого перцю,1ч.л. кориці, 5шт. мелених гвоздик, червоний перець до смаку(більше даєте, пекучішій кетчуп)
Помідори і цибулю пропустіть через м'ясорубку. Усе поставте на малий вогонь. Варіть, поки не википить половина. Коли трошки охолоне, збийте блендером і перетріть через ситко від кісточок.
Додайте цукор, оцет, сіль, приправи. Дайте покипіти ще 10хв.Закатайте у банки.
З порції виходить приблизно 2 літри.

Повідомлення відредагував Оксана4209 - 2 вересня 2011 13:27
Перейти на початок сторінки
Оксана4209
27 жовтня 2011 12:00
Повідомлення #34


Молода господинька
  • 34

Репутація: 159
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 215
Реєстрація: 22.01.2011

ICQ:--

Бали: 712
Рибні фрикадельки.


600гр. філе риби (зробити фарш), додати порізану середню цибулину, дрібно порізану зелень петрушки, 100гр. розмоченого білого хліба, посолити до смаку, додати спеції до смаку.
Сформувати кульки , обкачати їх в муці, обжарити на олії, додати 5ст. ложок сметани, 1ст. ложку томатного соусу, зелень кропу і протушити під кришкою 10-15хв.
Для гарніру використовівати відварену картоплю, або рис.
Перейти на початок сторінки
Оксана4209
27 жовтня 2011 12:20
Повідомлення #35


Молода господинька
  • 34

Репутація: 159
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 215
Реєстрація: 22.01.2011

ICQ:--

Бали: 712
Бабка сирна


500гр. сиру, 4яєць,100гр. цукру, 2ст.ложки манної крупи,1ст.ложка масла, ванілін, родзинки.
Масло розтерти з цукром, жовтками, ваніліном, додати змелений сир, манну крупу і все це розтирати, поки не утвориться пухка маса. Цю масу вимішати з перемитими родзинками, піною збитих білків, накласти у посудину, змащену жиром і посипану сухарями.
Пекти у гарячій духовці(200грю) протягом години.
( В мене на той момент не було родзинок).

Повідомлення відредагував Admin - 1 червня 2012 12:32
Перейти на початок сторінки
Оксана4209
27 жовтня 2011 13:04
Повідомлення #36


Молода господинька
  • 34

Репутація: 159
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 215
Реєстрація: 22.01.2011

ICQ:--

Бали: 712
Плов з мідіями


Складники:рис- 200гр., мідії-500гр., цибуля-2шт., морква-2шт, лимон, сіль, перець.
Приготування:підсмажити на пательні до золотистого кольору цибулю (порізана кубиками), додати моркву (потерту на грубій терці) добре протушити.Видусити до цього сік з лимона (до смаку).
Мідії розморозити, почисти від піску, відтиснути з них воду і додати до цибулі і моркви, протушити 10хв.
Рис промити, змішати з протушеними мідіями, залити 300мл гарячої води. Накрити кришкою і варити 2 хв. на великому вогні, 2хв. на середньому і 10хв. на маленькому. Після цього ще 10хв. не відкривати кришки.
(під час варіння кришку не відкривати)
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
30 жовтня 2011 17:19
Повідомлення #37


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Вітаю з відкриттям темки!!
Цитата: Оксана4209
Салат з корейської моркви заправлений папрік соусом.

Цитата: Оксана4209
Кабачкові рулети.

Цитата: Оксана4209
Голубці особливі.

Сподобалися всі страви, особливо салатик!!! Та ще випічка смачна!
:a0a: :m05004:
Перейти на початок сторінки
Оксана4209
3 січня 2012 17:47
Повідомлення #38


Молода господинька
  • 34

Репутація: 159
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 215
Реєстрація: 22.01.2011

ICQ:--

Бали: 712
Беш-бармак


Складники: 1кг свинного м'яса, 3-4 цибулини,2 середні морквини;
тісто: 3-4 яйця, сіль ,мука, декілька цибулин.
Приготування: м'ясо порізати кубиками, обжарити на сковорідці і скласти в гусятницю; пожарити на сковорідці цибулю з морквою і покласти в гусятницю. залити водою так, щоб вона покрила м'ясо . Ставимо на вогонь, щоб закипіло.
З муки і яєць готуємо тісто як на локшину,тоненько розтачуємо його і ділимо на 2 рівні частини. На одну частину викладаємо цибулю порізану кружельцями і накриваємо другою частиною тіста. Після цього ріжемо разом 2 частини тіста ромбиками так, щоб всередині була цибуля і шарами кидаємо ромбики в гусятницю ( кожен шар потрібно втоплювати у рідині). Тушимо на маленькому вогні приблизно 40 хвилин.
Рецепт моєї куми. Страва казахська.
Перейти на початок сторінки
Оксана4209
3 січня 2012 18:13
Повідомлення #39


Молода господинька
  • 34

Репутація: 159
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 215
Реєстрація: 22.01.2011

ICQ:--

Бали: 712
Шикарна закуска!


Складники:180гр. замороженого шпинату, або 150гр. свіжого;
120гр. сиру "Гауда"; 280гр. домашнього сиру з зеленню; 300гр. слабосоленої сьомги ,або горбуші кусочками; 4 яйця; 0,5 лимона; сіль, перець. Крім того: харчова плівка, папір для випічки, форма 22х30см.
Приготування: яйця збити вінчиком. Сир "Гауда" натерти на морквяному терку. Шпинат грубо нарізати. До яєць всипати сир і розмішатти. Потім додати шпинат і приправи, посолити. Форму вистелити папером для випічки і викласти сирно-шпинатну масу. Покласти в розігріту до 175градусів духовку і запікати приблизно 10-12хв. Дати омлету вистигнути і перекласти на харчову плівку. Розділити омлет на дві частини., кожну змастити сирною масою, зверху викласти кусочки риби, сбризнути лимонним соком, завернути омлети з рибою в рулет і туго завернути в харчову плівку і поставити на холод на дві години.

Повідомлення відредагував Оксана4209 - 3 січня 2012 18:14
Перейти на початок сторінки
лесик-лисик
3 січня 2012 18:14
Повідомлення #40


Файна господиня
  • 51

Репутація: 695
Група: Кондитер
Повідомлень: 1089
Реєстрація: 3.11.2011

ICQ:--

Бали: 3166
Цитата: Оксана4209
Беш-бармак
іще такого блюда я не їла буду мати на увазі,Дякую за рецепт.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 08:50

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 28
Гостей: 25
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100