Ластівка, Я одного року посадила пеларгонію ампельну з декоративним барвінком.Це просто кайф----барвінок спадав вниз до 3.5 метрів. Це вони десь червень-липень.Краса шаленна. Я ще барвінок підрізала і він розгалужувався. Під кінець осені барвінок був просто до низу. Вхід у кухню мав додаткову ширму. Вони ще в мене добре перезимували-нормально зекономила гроші.Правда я все добре обстригла.
lubov, а де той барвінок купується? воно з насіння чи як?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівка, Я купляла на гуртівні10-15см висотою.Вони з шаленною швидкістю ростуть. Краще їх стригти тоді вони розгалужуюься і стають густішими.Цвітуть голубими квіточками.Половину розсадила в землю на вулицю.Нормально зимують.А половинуобрізала під корінь і в хаті перезимували. Усі гості які у мене були ----такого дива не бачили. Повторюсь ---- під кінець осені майже доставало до плитки------реальні живі шторки. А усе що обрізала--ставила у воду і скоро пускає коріння. Це фото зараз свіженьких пересаджених з барвінком.В хаті він вже почав цвісти. Готуються до вулиці.
Дівчатка, будь ласка, давайте всі подяки пишіть у репутації, не будемо перевантажувати сторінки
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Дівчата, порадьте мені з чого почати. У мене два балкони засклені, але є спільний балкон з сусідами(курілка за планом квартири), то вони свою половину перегородили пастиковою стінкою і засклили(зробили комору), а я хочу насадити квітів на своїй. Що купляти насіння чи вже розсаду і яких квітів, щоб і гарно було і пахло добре. Там в мене сонце після обіду, розміри приблизно 1,20м на 1,0м. Пи.си. Темку всю перечитала.
В нас на балконі 18 ящичків, в кожному по 2 рослини пеларгонії ампельної, цвіте ціле літо до самих морозів, і ще можна зберегти на наступний рік і розмножити. Балкон також на сонячній стороні.
Лорі, я також колись мала такі - дуже мені подобаються, одного року при сильному вітрі впав мені великий ящик з балкону, а була така гарна ж як на фото, треба буде знову купити, бо наразі маю інший сорт