Ludka,в мене сонце жарить ціліський день, як рано встало так увечері пішло. На своєму балконі я саджу все, що в голову збреде, включно з огірками, помідорами, перцем (бараболі не садила). Маю довгі ящики, в які саджаю петунію. Раніше купувала сульфінію, але вона дорогувата на увесь балкон. Якщо петунію, то беру рослинки розлогі, кущисті. Завжди купую розсаду, сама не висіваю, бо мені треба скоро, вже в цю мить і не можу чекати чи зійде насіння чи щось там не так піде. Ще б радила посадити дурман - тішить око, а також десь там-сям кидаю матіолу. Запахи йдуть до хати щовечора і не тільки до мене а й до сусідів. Ампелію, чи як в нас кажуть - мушкательку садила лише раз, щось вона мені не запала в душу ну і всі вазонки шурують на літо на балкон. А ще я не викидаю ніяких каструль і великих мисок з відрами - все пристосовую під горщики. Троянди також садила, але вони у мене повимерзали. Ага, забула сказати, що балкон у мене не склений
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
та на базарі, причому петунію вже років таз з вісім у однієї і тієї ж жінки
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
починають розквітати. цього року експеримент на баклажани, традиційно помідори-перець ну і квіти само собою (матіола, настурція), може ще щось забагнеться то згодом покажу
Мої петунії починають жовтіти і квітки повідцвітали, і щось не збираються відновлюватись,хоч періодично підживляю їх. Чи має хтось досвід догляду за ними,бо я тільки перший рік посадила?
Похвастаюсь і я своїм балконом Випросила нарешті собі кронштейни для горшків за балкон, перший раз спробувала посадити квіти на балконі. В мене південна сторона, і я не надіялася дуже, але мої сурфінії квітують і буяють