kykysja41145, хочу тих квіток, але вони чомусь у мене не цвіли на другий рік...
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівка, ти їх осінню витягнула з грунту? якщо вони змерзнуть то не цвітуть. ну, і їх не можна переливати, зразу загниють і дуже люблять добриво. вони трохи капризні, але дуже красиві і дорожезні в магазинах
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
kykysja41145, та най буде на осліп))але які ціни і як їх в тернопіль доправити?
kykysja41145, це дорого. в нас на базарі можна купити вже готову квітучу рослину за ту ціну та ще й вибрати колір. я от хочу цього року горщикові лілії спробувати і балкон цього року планую лише гвоздиками засадити, ну може ще огірків)))давно не садила