Дякую Ланочко! Я люблю влітку на балкончику постояти, увечері люблю також, тому і квітчаю його, і склити не хочу. Ще треба якось ластівок зафотографувати, вже маю маленьких: в одному гнізді троє вилупилось, а в іншому - поки що одне
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
marynovychss, все...гину..я так хочу такі помідорки, давно вже хочу. Поділись як вони називаються, де взяти і що вони вимагають?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Дорога Ластівко ці помідори називаються кімнатні або балконні,їх можна купити в магазинах чи на базарі де продають насіння.Висівати їх можна в любий час, навіть літом,щоб на зиму мати помідорки.Моя надя їх дуже любить,я для неї і саджу.Я їх колись тримала на сонці,але воно їм обпалювало листочки і кидалась якась мушка і тоді я мусіла їх кропити отрутою. тепер я їх поставила на інший балкон , там немає сонця ,трошки зранку ,а так там холод.
marynovychss, ще раз дяка за малюночок, щоб точно знати що шукати. В мене питання: ти їх сіяла а потім по горщикам розсаджувала? воно багато хоче землі? одна рослинка на один горщик?
Ластівко, так я перше сіяла,а потім розсаджувала по горщиках.В мене горщики невеликі,але коріння вони розпускають на цілий горщик.Краще садити один саджанець на один горщик.
В мене пішли вже огірочки на балконі, небагато та й зірвати здалося б уже, але чекаю поки діти побачать. Питала мене Ірка-Шкірка як то огірки на балконі, воно виглядає приблизно так:
у відрах огірки, а помідорка одна ще й не цвіте.