а ось ці петунії пахнуть запаморочливо, особливо вночі. Тому дуже раджу (бажаючим) такі собі садити
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Хочу сказати величезне дякую, за пораду посадити собі петунії, що пахнуть! Тепер у мене на балконі такі запахи! Синенького кольору купила, бо інших кольорів чомусь не пахнуть...
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
хочу похвастатись цьогорічним балконом, але не вмію толком втиснути всі квіти, то вибачайте вже.
і ще одна
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
ага, забула додати що на першій фотці у відрі - огірки посіяла. називаються малиш-гібрид, а чо гібрид? побачимо що виросте ;)
Яка краса!!! Мені аж соромно стало за свій балкон, на який я просто викидаю кімнатні квіти( щоб швидше засохли чи то пак заснули, а вони в цьому році аж ніяк не хочуть!!!). Наступного року, як доживу, займусь .Тоді буду питати поради .