КРОВ'ЯНКА Один кг. гречки зварити.
Пів літри крові вилити до гарячої гречки, добре перемішати, щоб не утворилися згустки з крові.
3шт. цибулі порізати дрібно і легко пересмажити з велокою кількістю жиру, щоб ним можна було добре помастити гречку.
Окремо зварити легені, а ще краще підгорля(я завжди так роблю),перемолоти і дати до гречки.
Посолити, поперчити до смаку.
Тоді через м'ясорубку і спеціальну трубкунапихати підготовлений “фарш” в кишку. Перев'язувати нитками.
Вже пороблені кров'яночки ставлю варити в гарячу воду, але щоб дуже вода не кипіла і так 10 хвилин.
До води дати солі, лавровий листок, перець пахучий горошком.
Смачного!!!!