Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Мої смаколики, Рецепти від Марійки
Марія Митник
1 жовтня 2011 15:57
Повідомлення #61


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041
Тоді накласти в банки. На дно кожної банки лавровий листок, перець горошком, 1 ст.л. олії. Залити росолом і стерелізувати приблизно 20хв. літрові банки.

<---початок ст.6

Повідомлення відредагував Марія Митник - 1 жовтня 2011 15:58
Перейти на початок сторінки
Марія Митник
16 жовтня 2011 19:10
Повідомлення #62


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041
Яблучний сік домашнього приготування.



На цей раз потрудився чоловік. Закрив аж 20 трилітрових банок.
Перейти на початок сторінки
Марія Митник
16 жовтня 2011 19:18
Повідомлення #63


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041
Яблучне повидло


5 кг яблук
100г оцту
2 кг цукру
Яблука нарізати тонкими дольками.
Дати постояти 1 добу, а тоді ставити варити, декілька раз.
Перейти на початок сторінки
Марія Митник
21 жовтня 2011 17:12
Повідомлення #64


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041
Пляцок з яблук



3,5 склянки муки
2ч.л. порошку до печева
1 пач. маргарини
2ст.л. сметани
2 яйця
1ч.л. кориці
1стакан цукру-пудри(можна звичайного)
Замісити тісто. Поставити на холод на 2 години. Накласти на одну частину тіста яблука,натерті на грубому терку з цукром, а другу частину покласти на верх. Пекти до 45хв.
Перейти на початок сторінки
Канарейка
21 жовтня 2011 17:53
Повідомлення #65


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
Цитата: Марія Митник
Пляцок з яблук

Дуже люблю яблучні пляцки :wink: А скільки яблук треба ?

Повідомлення відредагував Канарейка - 21 жовтня 2011 17:54
Перейти на початок сторінки
Марія Митник
21 жовтня 2011 21:16
Повідомлення #66


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041
З кілограма яблук виходить пляцок на великій бритванці.
Дякую за відгук, на неділю буду пекти пляцок знову, запрошую!!! :hi:
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
22 жовтня 2011 00:16
Повідомлення #67


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Марія Митник
Справжні солені помідори(як з бочки) у банках

Я також закрила цього року на пробу пару баночок таких помідорів - у нас підвал теплий, тому буду бачити, як вистоїть...

Цитата: Марія Митник
Зелені помідори закусочні

Цікавий і простий рецепт... а в мене ще трохи помідорів зелених залишилося...
Який вихід - скільки літрів з порції???

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 22 жовтня 2011 01:01
Перейти на початок сторінки
Марія Митник
6 листопада 2011 19:22
Повідомлення #68


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041
КРОВ'ЯНКА



Один кг. гречки зварити.
Пів літри крові вилити до гарячої гречки, добре перемішати, щоб не утворилися згустки з крові.
3шт. цибулі порізати дрібно і легко пересмажити з велокою кількістю жиру, щоб ним можна було добре помастити гречку.
Окремо зварити легені, а ще краще підгорля(я завжди так роблю),перемолоти і дати до гречки.
Посолити, поперчити до смаку.
Тоді через м'ясорубку і спеціальну трубкунапихати підготовлений “фарш” в кишку. Перев'язувати нитками.
Вже пороблені кров'яночки ставлю варити в гарячу воду, але щоб дуже вода не кипіла і так 10 хвилин.
До води дати солі, лавровий листок, перець пахучий горошком.
Смачного!!!!
Перейти на початок сторінки
Марія Митник
6 листопада 2011 19:26
Повідомлення #69


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041
Свинна тушонка
домашнього приготування

Закололи в селі свинку і дещо приготувала з м'яса, сала....


Перейти на початок сторінки
Олюся
6 листопада 2011 19:56
Повідомлення #70


Файна господиня
  • 51

Репутація: 512
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 858
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2063
Цитата: Марія Митник
Свинна тушонка домашнього приготування

Ото смаакоти наготували. :amam:
Якщо можна, рецептик напишіть, будь ласка.

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 12:01

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 13
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100