Куряча печінка з грибами
Склад
печінка куряча - 500г
цибуля ріпчаста - 2шт.
часник - зубчики
грибі свіжі(можна печериці) - 100-150г
борошно - 1-1,5ст.л.
паприка - 1ч.ложка
сіль
перець
зелень
Приготування:
Гриби відварити й відкинути на друшлак(шампіньойони відварювати не потрібно)
Цибулю порізати півкільцями.
Часник пропустити через прес.
Цибулю обсмажити в рослиннній олії, додати часник і смажити ще 2-3хв.
До цибулі з часником додати гриби і смажити разом 5-7хв.
Печінку вимити, обсушити і порізати невеликими шматочками.
У миску насипати борошно, додати паприку і перемішати.Обкачати печінку в борошні з паприкою. Виложити на розігріту з вершковим маслом або маргарином сковорідку і обсмажити 5хв. До печінки додати гриби з цибулею і смажити ще 5хв., посолити і поперчити.Додати кусочки помідора!!!
Смачного!!!