Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Мої смаколики, Рецепти від Марійки
Марія Митник
8 серпня 2011 14:35
Повідомлення #41


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041
Цитата: Оксана4209
Вітаю з відкритям власної темки! Натхнення в роботі!

Цитата: Tatiana
Тушкована квасолька - смакотааа!!!

Дякую, дівчатка! :smile:
Перейти на початок сторінки
Марія Митник
8 серпня 2011 14:37
Повідомлення #42


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041
Сьогодні моя сім'я смакує:
- суп помідоровий на курці;
- голубці з рисом і м'ясом;
- закуска з кабачків(медальйони)
Перейти на початок сторінки
Марія Митник
8 серпня 2011 14:38
Повідомлення #43


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041

І піца
Перейти на початок сторінки
Марія Митник
9 серпня 2011 23:32
Повідомлення #44


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041
Я з закрутками завжди працюю в третю зміну(нічну) :lol:
Ось моя робота


Помідори без оцту
На 3 літрову банку
5 ст.л. цукру (з гіркою)
2 ст.л. солі (без гірки)
1 ч.л. лимонної кислоти
На дно банки: часник 3-4зубч., перець 3-4шт. горошком, лавровий листок, кріп, петрушка. Помідори накласти в банку. Залити окропом, дати охолонути і злити воду. У банку засипати сіль, цукор, лимонну кислоту. Залити повторно окропом і закрутити.
Я робила в літрові банки і все ділила на 3.

Помідори мариновані
В півторалітрову банку накладаємо:
1-2 гілки петрки
лавий листок
3-4 горошини духмяного перцю
4-5 зубчиків часнику
помиті помідори
пів столової ложки солі
пів столової ложки цукру
50 гр оцту
1 гілка кропу
Заливаємо кип'яченою гарячою водою і ставимо стерелізувати на 15хв.

Повідомлення відредагував Натонька - 6 жовтня 2012 12:02
Перейти на початок сторінки
Марія Митник
12 серпня 2011 20:30
Повідомлення #45


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041
Ніжинський салат
На дно стерилізованої літрової банки кладемо:
-4 горошини пахучого перцю
-шар огірків, шар цибулі
Перейти на початок сторінки
Марія Митник
12 серпня 2011 20:32
Повідомлення #46


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041
-1 л.солі
-1 л.цукру
-4 л. оцту
-зверху кріп
Перейти на початок сторінки
Марія Митник
12 серпня 2011 20:33
Повідомлення #47


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041
Заливаємо кипятком і стерелізуємо 15-20хв.
Перейти на початок сторінки
Марія Митник
31 серпня 2011 12:25
Повідомлення #48


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041
Салат "Загадка"
твердий сир
ковбаса "Салямі" і морква в одинаковій кількості
часник 1-2зуб.
млинці(4 яйця і 1,5ст.л. крохмалю(борошна,молока))
Млинці ріжемо соломкою.Твердий сир і моркву(сиру) потерти на корейській терці. Ковбасу порізати тоненькою соломкою. Все змішуємо. Заправляємо майонезом з часником.Дати салату настоятися!
Перейти на початок сторінки
Марія Митник
31 серпня 2011 12:55
Повідомлення #49


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041
Салат з червоного буряка
4кг буряка
1кг перцю
1кг цибулі
Буряк відварити і потерти на грубій терці.Цибулю ріжемо кружечками, а перець соломкою. До цього додаємо 1ст. води і тушимо поки зм'якне.Потім додаємо буряк і 1ст.л. олії, 1ст.л. оцту, 1ст.л. цукру, 2ст.л. солі(до смаку). Варити 5 хв.
Стерелізувати 15-20хв.
Перейти на початок сторінки
Марія Митник
3 вересня 2011 16:29
Повідомлення #50


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041
Пляцок "Кокосово-маковий"

Тісто:
600г муки
3ст.л. порошку
1,5п. маргарину
1скл. цукру
5 жовтків
Замісити тісто і розділити на 3 частини.До однієї частини додати какао.Одну білу частину тіста викласти на бляшку, 2 інші-в холодильник.Готуємо 2 начинки.
Макова:
1,5скл. маку запарити. змолоти
200г цукру
2 жовтки, білки в піну
100г масла
горіхи,цедра з лимона; розділити на 2 частини.
Кокосова:
5 білків збити з 200г цукру+2 пачки(200г) кокосової стружки.Розділити на дві частини.
На біле тісто в бляшці викладаємо 1 частину маку, по ній-1 частину кокосу. Тремо темне тісто, по ньому викладаємо мак, знову кокос. Зверху тремо біле тісто.Випікаємо!!!
Смачного!!! :t0292:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 17:32

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 22
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100