Я з закрутками завжди працюю в третю зміну(нічну)
Ось моя робота
Помідори без оцтуНа 3 літрову банку
5 ст.л. цукру (з гіркою)
2 ст.л. солі (без гірки)
1 ч.л. лимонної кислоти
На дно банки: часник 3-4зубч., перець 3-4шт. горошком, лавровий листок, кріп, петрушка. Помідори накласти в банку. Залити окропом, дати охолонути і злити воду. У банку засипати сіль, цукор, лимонну кислоту. Залити повторно окропом і закрутити.
Я робила в літрові банки і все ділила на 3.
Помідори маринованіВ півторалітрову банку накладаємо:
1-2 гілки петрки
лавий листок
3-4 горошини духмяного перцю
4-5 зубчиків часнику
помиті помідори
пів столової ложки солі
пів столової ложки цукру
50 гр оцту
1 гілка кропу
Заливаємо кип'яченою гарячою водою і ставимо стерелізувати на 15хв.