Цитата: LiLu
Ну та!але я просто тільки почала і тому то так з не привички таке всьо чорне ,а потім, я думаю, шо попусте, як привикне тіло, шо нє?!
Я так зрозуміла, що коло крутиш щоб скинути пару кіло? В мене також було (їх пару лишніх), але я пішла другою дорогою. Бігати не можу, бо ще з дитинства мені заборонили (бігати великі дистанції), тож вирішила взятись до діла. Почала з березня місяця цього року і до тепер скинула 7 кг,(але в березні важила 63,5 кг,а тепер 56.5кг). Після третьої дитини набрала вагу і вирішила скинути. Що робила: до 12:00 їла все що хотіла (все означає все), а після 12:00 не їла зовсім хліб , солодощів і жирного..., після 18:00 не їла нічого, аж до ранку( правда перші дні немогла втриматись і після 18:00 позволяла собі зїсти яблуко) , а перед сном качала прес ( почала з 20 раз і через декілька днів добавляла по 5 більше, так дійшла до 120 раз). Вага падає помало , але падає . Свекруха тоже так почала робити, тільки прес не качає ,вже скинула 12 кг, за 4 місяці(правда в неї вага набагато більша за мою початкову).Ось так. І не мучте себе тими колами, аж до синяків.