Шукала в неті Цвєтаєвський пиріг - знайшла, почитала, і склалось враження, що я таке щось готувала, перевірила.. і виявилось, що цей рецепт майже ідентичний з пирогом від Майї Шутенко (Яблучний пиріг "Захоплення"). Я його готувала раніше, він дуже-дуже смачний!!!!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
а я в суботу гепнулась, нинька вже нога добряче спухла...але в мене у дитини в вівторок д.н, я ж маю там танцювати...отака от халепа
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Дуже гарно виглядає, крем там шикарний, в рецепті Маїчки яблука окремо від крему, а в рецепті Цвєтаєвського крем вимішується разом з яблуками.. можливо там ще к-ть інгредієнтів різна, я точно не порівнювала, але якщо буду готувати такий пиріг, то повторю рецепт від Майї Я пам'ятаю ним всі дійсно захоплювались
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
однозначно - треба пекти! Найближчим часом! ... Хто перший спече - той на каву запрошує!
Вдала випічка - однозначно треба спекти! Ще й запашна кава до такої випічки, мммм... можна засидітись надовго Zhanetka ще пише рецепти яблучних пляцків, от я зараз чекаю на ще один
--------------------