Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Короваї!!!, Тут показуєм весільні (і на інші забави) короваї.
Рімма
17 серпня 2013 10:02
Повідомлення #330


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663
oksana_k,коровай на обжинки++++++++++
Перейти на початок сторінки
Рімма
25 серпня 2013 22:08
Повідомлення #331


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663
Перейти на початок сторінки
Рімма
8 вересня 2013 19:48
Повідомлення #332


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663
Перейти на початок сторінки
Рімма
25 вересня 2013 00:44
Повідомлення #333


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663


Із соняшниками це найбільш вдала фотографія з яких ми виставляли.
Перейти на початок сторінки
Natalia_K
25 вересня 2013 08:54
Повідомлення #334


Молода господинька
  • 34

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 2
Реєстрація: 21.07.2012

ICQ:--

Бали: 96
Рімма,Підскажіть будь-ласка!Ятеж користуюся такою вирубкою для соняшників,як у Вас,але в мене часто ламаються пелюстки(ніби крихкі),мастика з жувального зефіру-що робити......
Перейти на початок сторінки
Рімма
25 вересня 2013 10:16
Повідомлення #335


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663
Цитата: Natalia_K
Ятеж користуюся такою вирубкою для соняшників,як у Вас,але в мене часто ламаються пелюстки(ніби крихкі),мастика з жувального зефіру-що робити......

Ми користуємось желатиновою мастикою.Якщо мастика крихка,то добавте желатину і не розкачуйте занадто тонко.
Перейти на початок сторінки
Ярославівна
25 листопада 2013 13:20
Повідомлення #336


Молода господинька
  • 34

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 1
Реєстрація: 19.02.2013

ICQ:--

Бали: 71
Рімма,
Перейти на початок сторінки
Рімма
3 лютого 2014 10:17
Повідомлення #337


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663

Перейти на початок сторінки
Подоляночка
3 лютого 2014 19:08
Повідомлення #338


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Рімма,
ви така умнічка!!
Вам пора присвоїти почесне звання - краща коровайниця сайту!!!!!
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
3 лютого 2014 21:22
Повідомлення #339


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Короваї -неймовірні,котрий раз забігаю на цю сторінку,щоб подивитися на таку красу!Просто шедеври,скільки фантазії,праці і любові у кожному виробі!!!!!
Рімма,ці квіти Вам!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 травня 2024 23:33

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 20
Гостей: 5
Користувачі: kyfxzktyeoh
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100