Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Короваї!!!, Тут показуєм весільні (і на інші забави) короваї.
oksana_k
14 червня 2013 16:22
Повідомлення #310


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Перейти на початок сторінки
Рімма
16 червня 2013 20:11
Повідомлення #311


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663
Цитата: Олька-парасолька
Скажіть скільки часу займає оформленя три поверхового коровая кремом і квітами з мастики?


Дякую за веселий коментар.В залежності від складності оформлення на один коровай ми витрачаємо від 2 до 4 годин(це тільки готовими квітами)Ну а квіти і листочки робимо день-ніч,ніч-день і в неділю і в свята.
Перейти на початок сторінки
Рімма
16 червня 2013 20:14
Повідомлення #312


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663
Перейти на початок сторінки
oksana_k
17 червня 2013 21:32
Повідомлення #313


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Рімма
Мені дуже подобаються ваші короваї в українському стилі, особливо соняшники. А місце під пляшку із шампанським ви вирізуєте у готовому короваї чи просто кладете наверх?
Перейти на початок сторінки
Рімма
17 червня 2013 21:53
Повідомлення #314


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663
Цитата: oksana_k
А місце під пляшку із шампанським ви вирізуєте у готовому короваї чи просто кладете наверх?


Дякую.Спочатку в коровай(спечений у гусятниці) вставляємо гілку ліщини(формуючи з неї гарну ручку),а тоді вирізаємо отвір і вставляємо шампанське.
Перейти на початок сторінки
Рімма
17 червня 2013 23:13
Повідомлення #315


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663
Перейти на початок сторінки
Олька-парасолька
20 червня 2013 13:03
Повідомлення #316


Молода господинька
  • 34

Репутація: 129
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 246
Реєстрація: 17.01.2013

ICQ:--

Бали: 615
Цитата: Рімма
Ну а квіти і листочки робимо день-ніч,ніч-день і в неділю і в свята.

А коли ви відпочиваєте.....?????? Оооо -знаю напевно перепочиваєте коли піст приходить.....??? Вам вже ті квіти напевно ночами снитися починають
Перейти на початок сторінки
Рімма
23 червня 2013 23:29
Повідомлення #317


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663
Цитата: Олька-парасолька
А коли ви відпочиваєте.....??????


Так ,відпочиваємо тільки в піст.Спокій нам тільки сниться- і квіти також.
Перейти на початок сторінки
Рімма
23 червня 2013 23:37
Повідомлення #318


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663
Перейти на початок сторінки
Muwka
26 червня 2013 17:36
Повідомлення #319


Молода господинька
  • 34

Репутація: 68
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 48
Реєстрація: 29.10.2012

ICQ:--

Бали: 285
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 15:17

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 28
Гостей: 15
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100