Дякую усім за плюсики і відгуки.
Цитата: muzarom
Скажи будь-ласка, як ти покриваєш коровай мастикою? Ти спечені хлібини чимось обмащуєш, як вирівнюєш, чи то має бути мастика товсто розкатана, щоб приховати нерівності?
Кожну хлібинку спочатку обтираю терткою (як на деруни), таким чином вирівнюю. Далі обмазую білковим кремом від Волошки (крем безподобний, за що їй дуже вдячна!), нехай трішки постоїть, щоб прихолов. А потім розкатую прямокутник з мастики необхідного розміру і обтягую. Розгладжую утюжком. Виходить шов. Робите його там, де ви можете чимось замаскувати. Раніше розкачувала круг, тоді на короваї загортала складочки. Мастику все ж таки треба розкатувати не дуже тонко. І крем не шкодувати, щоб не просвічувалися хлібини.