Дівчатка, дуже надіюся на вашу допомогу. У мене з"явилося перше замовлення на торт. Шалено хвилююся. Подія - зустріч однокласників (10 років). Хочуть торт прикрашений мастикою. Що порадите, хочеться зробити щось оригінальне. Може хтось робив на таку подію, поділіться фото будь-ласка. Дякую на перед !
Дівчатка,що порадите дівчинці-похресниці на 10 рочків.Ніби ще дитина,але й водночас сильно дитячого вже не дуже хочеться робити.Взагалі то щось мені про Кітті говорила,але та киця вже кругом,то можу ще переконати на щось друге іменинницю.Може порадите щось цікавеньке?
Марія БМВ, Марієчко, моїй вже 10, то "бредить" феями Вінкс))) то може щось з ними зробити. А так була не проти, щоб їй зробили веселеньку яскраву сумочку, до речі, як таке велике бажання, можна було б приліпити як логотип Кітті
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Натонько я теж таке шукаю, чи ти вже щось підібрала, а чим будеш вирубувати кленові листочки?? Дівчата може ще маєте якісь фотографії золотої осені з листочками, загрузіть будь-ласка
Дівчатка, а роблячи фігурки із мастики, вони гарно тримаються? Швидко сохнуть (і чого вони мають сохнути, мені здавалось, що мастика сухенька виходить), а ще її змащувати потрібно водою? Де я можу про це більш детально почитати??!!