Дівчатка, дуже надіюся на вашу допомогу. У мене з"явилося перше замовлення на торт. Шалено хвилююся. Подія - зустріч однокласників (10 років). Хочуть торт прикрашений мастикою. Що порадите, хочеться зробити щось оригінальне. Може хтось робив на таку подію, поділіться фото будь-ласка. Дякую на перед !
Якого торта спекти чоловіку, який працює з каменем (мармур, граніт)? Порадьте щось, бо вже голова болить від думання
Передивилася сьогодні все, що можна було... Чесно кажучи, задача не з простих. Але перше, що спало на думку - варто було б сам бісквіт зробити як мармуровий, взявши за основу одноіменнний кекс))) Розріз буде в тему))) Почала продумувати всі варіанти - згадала казку про кам"яну квітку, якщо буде доречно - ось
І таке ще знайшла
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Натонько я теж таке шукаю, чи ти вже щось підібрала, а чим будеш вирубувати кленові листочки??
я якраз в процесі роботи))) Але роблю калину, шипшину і вроді чорнобривці, якщо вийдуть. Листочки калини вирвала з куща, відмалювала на картон і потім вирізала з мастіки ножем.
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Не знаю чи сюди пишу, але потрібна допомога. Хочу спекти малому торт на ДН, а прикрасити хочу вафельною картинкою (не впевнена, що воно так називається), а де купити чи замовити не знаю.Підкажіть, будь-ласка
Я Леся, глянь тут http://hlebopechka.ru/index.php?option=com_smf&Itemid=126&topic=31266.0 Я сама в неї замовляла, то все було добре і товар прийшов гарно запакований.
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Там само беру , тільки до вафельноі картинки треба ще декор -гель.По технологіі на обидві сторони(якщо я не помиляюсь) , але я давала тільки під низ ,бо верх мені подобається матовий і нелипкий.
Цитата: Pito4ka
Варіанти "оформлення " малюка
Молодець Вікуся, ти "неймовірна трудяга ", все знайдеш і все порадиш. Завжди дивуюсь твоій фантазіі і оптимізму.