Дівчатка, дуже надіюся на вашу допомогу. У мене з"явилося перше замовлення на торт. Шалено хвилююся. Подія - зустріч однокласників (10 років). Хочуть торт прикрашений мастикою. Що порадите, хочеться зробити щось оригінальне. Може хтось робив на таку подію, поділіться фото будь-ласка. Дякую на перед !
Дівчатка, підкажіть будь ласка. Хочу боки торта обтягнути ажурною шоколентою з чорного шоколаду. Звершу "посадити" 3 білих троянди. Питання: на яку основу і з чого?
ІринаТ,основу можна зробити з будь-якого крему,я покривала весь торт білковим кремом потім обтягувала шоколєнтою і ще внизу під лєнтою для надійності (щоб добре лєнта трималася)робила бортик з крему кондитерським мішком!
Дякую. Я думаю, якого кольору має бути основа, якщо білі троянди. Думала, може зверху залити дзеркальну глазур, але не знаю, чи це буде гармонійно. Як Ви думаєте?
ІринаТ,можете глазур'ю зверху тільки покрити,тоді білі троянди будуть на контрасті,а боки покрити білим кремом і обмотати лєнтою з чорного шоколаду,мені здається буде гарно!Ось я тут на сайті виставляла схожий тортик My Webpage
Доброго дня !Дуже прошу допомого,на сайті новичок,розбиратися немає часу,потрібен тортик сорочка вишиванка,а саме цікавить як намалювати вишивку на мастиці,може хтось підскаже де знайти мастер-клас буду дуже вдячна