Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Потрібна ідея для торта!, Не знаєш, як прикрасити торт? Питай, разом подумаємо)))
levenjatko
24 травня 2011 10:56
Повідомлення #1



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Дівчатка, дуже надіюся на вашу допомогу. У мене з"явилося перше замовлення на торт. Шалено хвилююся. Подія - зустріч однокласників (10 років). Хочуть торт прикрашений мастикою. Що порадите, хочеться зробити щось оригінальне. Може хтось робив на таку подію, поділіться фото будь-ласка. Дякую на перед !
Перейти на початок сторінки
інна
19 вересня 2012 18:47
Повідомлення #451


Молода господинька
  • 34

Репутація: 200
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 246
Реєстрація: 24.03.2012

ICQ:--

Бали: 794
Цитата: Міла 83
Добрий день, підкажіть чи можна зробити торт тірамісу і покрити його мастикою, мені здається що десь тут таке бачила.

я таке бачила,але не тут ,а на іншому форумі
Перейти на початок сторінки
Міла 83
19 вересня 2012 19:39
Повідомлення #452


Молода господинька
  • 34

Репутація: 54
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 75
Реєстрація: 7.10.2011

ICQ:--

Бали: 273
інна, а не підкажете де саме.
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
19 вересня 2012 20:01
Повідомлення #453


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Міла 83, сама такого не робила, але маю з цього приводу декілька заміточок. Правда це поради з інших форумів, якщо наші модератори не будуть проти, дозволю собі процитувати:
Це пояснення від Nikol32 з kuharka.ru (мовою оригіналу)

можно предложить клиентам такой вариант, бисквитный корж, крем с маскарпоне, бисквитное печенье, снова крем, потом сверху опять бисквитный корж. коржи можно дополнительно пропитать кофе и ликером, тогда сохранится общий вкус тирамису, в крем, если жидкий, можно добавить загуститель, а еще для ровности сам торт можно обернуть полоской бисквита и по бокам, тогда крем будет надежно упакован внутри


Форум Семейка від aniramka5

я тирамиссу без проблем под мастику упаковываю. просто в крем немного желатина добавляю например на торт 2 кг от 5до 7 грамм желатина и все . Надо только чтобы он очень хорошо отстоялся в холодильнике потом обрезаю все лишнее обмазываю масленным кремом и упаковываю мастикой никогда проблем не было. Тирамиссу делаю с савоярди.

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
інна
20 вересня 2012 09:18
Повідомлення #454


Молода господинька
  • 34

Репутація: 200
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 246
Реєстрація: 24.03.2012

ICQ:--

Бали: 794
Цитата: Міла 83
інна, а не підкажете де саме.

подивіться тут http://mymink.5bb.ru/viewtopic.php?id=3888&p=31#p384468, може там дівчата,щось вам підскажуть
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
20 вересня 2012 09:58
Повідомлення #455


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
мені треба торт на три поверхи осінньої тематики, на 20-ліття моєї школи. Зупинились на кленових листках. Може має хтось картинки таких тортів? Але тільки таких гарних, рівних, стильних)) Думаю, що там можна ще добавити або якусь горобину, чи жолуді, чи може квіти? Одним словом дайте якісь картинки, якщо є :smile:

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
chajka
20 вересня 2012 10:23
Повідомлення #456


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838




Перейти на початок сторінки
Pito4ka
20 вересня 2012 10:42
Повідомлення #457


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Натонько, знайшла ось такі - думаю можна використати як ідею

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
20 вересня 2012 10:45
Повідомлення #458


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
дякую, як ще щось буде, то кидайте))

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
oksana d
20 вересня 2012 11:33
Повідомлення #459


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556




Перейти на початок сторінки
oksana d
20 вересня 2012 11:42
Повідомлення #460


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 листопада 2024 15:31

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 34
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100