Дівчатка, дуже надіюся на вашу допомогу. У мене з"явилося перше замовлення на торт. Шалено хвилююся. Подія - зустріч однокласників (10 років). Хочуть торт прикрашений мастикою. Що порадите, хочеться зробити щось оригінальне. Може хтось робив на таку подію, поділіться фото будь-ласка. Дякую на перед !
Міла 83, сама такого не робила, але маю з цього приводу декілька заміточок. Правда це поради з інших форумів, якщо наші модератори не будуть проти, дозволю собі процитувати: Це пояснення від Nikol32 з kuharka.ru (мовою оригіналу)
можно предложить клиентам такой вариант, бисквитный корж, крем с маскарпоне, бисквитное печенье, снова крем, потом сверху опять бисквитный корж. коржи можно дополнительно пропитать кофе и ликером, тогда сохранится общий вкус тирамису, в крем, если жидкий, можно добавить загуститель, а еще для ровности сам торт можно обернуть полоской бисквита и по бокам, тогда крем будет надежно упакован внутри
Форум Семейка від aniramka5
я тирамиссу без проблем под мастику упаковываю. просто в крем немного желатина добавляю например на торт 2 кг от 5до 7 грамм желатина и все . Надо только чтобы он очень хорошо отстоялся в холодильнике потом обрезаю все лишнее обмазываю масленным кремом и упаковываю мастикой никогда проблем не было. Тирамиссу делаю с савоярди.
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
мені треба торт на три поверхи осінньої тематики, на 20-ліття моєї школи. Зупинились на кленових листках. Може має хтось картинки таких тортів? Але тільки таких гарних, рівних, стильних)) Думаю, що там можна ще добавити або якусь горобину, чи жолуді, чи може квіти? Одним словом дайте якісь картинки, якщо є
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт