Дівчатка, дуже надіюся на вашу допомогу. У мене з"явилося перше замовлення на торт. Шалено хвилююся. Подія - зустріч однокласників (10 років). Хочуть торт прикрашений мастикою. Що порадите, хочеться зробити щось оригінальне. Може хтось робив на таку подію, поділіться фото будь-ласка. Дякую на перед !
Іриска, шось я собі не дуже уявляю що таке пісний тортик, це може бути і звичайний простий бісквіт, і слойка і медівник і ще багато чого, (хоча я і можу помилятись, кажу не розумію що таке пісний) а під мастику змастити можна звичайним абрикосовим повидлом, також класно тримається і не пливе, правда для цього сам торт повинен бути ідеаньно рівний, бо якщо масляним кремом можна ще вирівняти то з повидлом ти так не зробиш, воно дається тількит для того щоб мастика вчепилася (хоча то тільки моя думка, поспитай ще на форумі у дівчат, може ще хтось шось порадить)
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Міла 83, я свої башні робила просто з мастики , розкачала чуть товстіше скрутила в трубочку і залишила сушитись на 3-4 дні, тоді клеїла вже до готового т орта основи, а на рахунок вафель то марно може хтось з дівчат так і робив(Жанетка здається) тільки мені чомусь невиходило, вафлі постійно були мокрими не тримали правильної форми, падали, мастика з них сповзала, коротче дурдом повний, спробуй саму мастику скрутити і залишити сушитись
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
То певно клієнтку треба спитати- що в іі розумінні пісний... Бо якщо це просто без масла , то можна як пише Яілатан , вершки+ шоколад . Тут певно йдеться про якусь алергію на продукт , а може то яйця ,а не масло(може бути на вершки , творог і т.д) ? Тоді можна "катаний" тортик любий + під мастику ганаш. То мусиш певно вияснити , бо щось тяжко в тому розібратись...
Міла 83, я робила башні з вафельних конусних трубочок,змащувала їх тонеько кремом під мастику (масло+згущ.молоко) і обклеювала кружечками з мастики,робила черепичку.Нічого не розмокло і не падалоюю.