Дівчатка, дуже надіюся на вашу допомогу. У мене з"явилося перше замовлення на торт. Шалено хвилююся. Подія - зустріч однокласників (10 років). Хочуть торт прикрашений мастикою. Що порадите, хочеться зробити щось оригінальне. Може хтось робив на таку подію, поділіться фото будь-ласка. Дякую на перед !
О, то точно! Я на початках ще "не сильно кумекала" -то тепер менше 2,5 кг не беру і то зразу кажу,що до 3 може буде( в мене майже всі бисквітні просочені сиропом +важкі креми+ ціни" демократичні" ).Правда , як просять дівчата , яких добре знаю (остатньо по колишній роботі двоє ) то хотіли по 1,5 кг , немала як відмовити - ну то по 2 кг робила"типа виручала") З такими клієнтами , особливо знайомими і приятельками особливо не заробиш, а наробишся. Вибачте , може трохи не по темі
нінок, ДУЖЕ НАВІТЬ ПО ТЕМІ, БО ЗІ ЗНАЙОМИХ І БЛИЗЬКИХ ГРОШІ ПРАКТИЧНО НЕ БЕРУТЬ ХІБА ЩО ЗА ПРОДУКТИ, А НАРОБИТИСЯ ТРЕБА ЩЕ БІЛЬШЕ АНІЖ ЧУЖОМУ ЩОБ НЕОСОРОМИТИСЬ, А ПОТІМ ЯК КОМУСВЬ РОЗКАЖУТЬ ТО ЧУЖІ ЩЕ ДИВУЮТЬСЯ ЧОМУ ДЛОЯ ОДНИХ ОДНА ЦІНА А ДЛЯ ІНШИХ ІНША І ТОДІ ДОВОДИТЬСЯ ПОЯСНЮВАТИ ЧОГО ТАК А НЕ ІНАКШЕ
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Колись читала у Коко Шанель - ще раніше, то вона робила з тих вафельних трубочок, що конусом . І десь 2 м. тому Natka 04(якщо я не помиляюсь) робила- в неі не такий великий , як Шанель , теж ніби з тих трубочок. Можна і мастику з ЖМ листками скручувати і склеювати, але то треба "набавитись."..
Прошу вашої допомоги. запитали в мене чи можна спекти пісний тортик , покритий мастикою? Передивилася в Інтернеті, рецепти є. але не знаю які вони? Чи смачні. Може з вас хтось уже пробував пісного тортика. А як покрити його мастикою без масла, то не уявляю.
Іриска, Під мастику можна дати вершки з шоколадом, якщо дуже пісний то рослинні вершки, хоча вони не зовсім натуральні. А тортик, можна спекти Захер, він в нас є, там перемащується абрикосовим джемом. мені правда був трошки засухий,я б на наступний раз дала пропитку. Та смаки в всіх різні)))
коли накрити вафельні листки гарячим полотенцем, а потім скрутити навкруг чогось, і покрити мастикою, як гадаєте, що з того вийде
я пробувала так робити коли робила свій замок, нічого з того не вийшло, вафлі розмякли і нетримали форми, навіть купи нетрималис, а башні робила просто з мастики просто товстіше розкачувала скручувала і ставила сушити десь на 3-4 дні потім все це клеїла гарячою мастикою до основи(самого торта)
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель