Дівчатка, дуже надіюся на вашу допомогу. У мене з"явилося перше замовлення на торт. Шалено хвилююся. Подія - зустріч однокласників (10 років). Хочуть торт прикрашений мастикою. Що порадите, хочеться зробити щось оригінальне. Може хтось робив на таку подію, поділіться фото будь-ласка. Дякую на перед !
Дівчата , допоможіть з ідеєю торта на 1-ше причастя. Щось нічого не можу знвйти. І ще я десь читала на форумі про магазин на Краківському у Львові , а тепер не можу знайти це повідомлення . Може хтось допоможе.
Дівчата привіт!!! Мені потрібна Ваша допомога-Будь-ласка Маю ось такий тортик зробити.але не можу зрозуміти як мені прикріпити квіти у вазочці??? Чи це вони у пінопласт натикані чи як не розумію Підкажіть мені як правильно це зробити пліііііііііііз!!! Щиро Вам вдячна
kristi_sk, огого,який тортіще!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Христь, я того не роблю, але може,вони кріплені на оті дротики? довші і коротші....бо бачу,шо квіти плотно стоять дуже і видно тих дротиків не буде
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
kristi_sk, класний такий торт.. Слухай, можна зробити полусферу полу всередині, підсушити і на неї поприклеювати квіти, на мою думку там дротики зайві, там ж не букет...
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт