Дівчатка, дуже надіюся на вашу допомогу. У мене з"явилося перше замовлення на торт. Шалено хвилююся. Подія - зустріч однокласників (10 років). Хочуть торт прикрашений мастикою. Що порадите, хочеться зробити щось оригінальне. Може хтось робив на таку подію, поділіться фото будь-ласка. Дякую на перед !
дівчатка щиро вам вдячна за швидку відповідь Натонько,а з чого мені ту полусферу зробити??? просто з мастики,чи всередині ляпше чоб був пляцок??? .(я сьогодні щось туплю ) а клеїти айсингом?
kristi_sk, та з мастіки зроби, висуши на якісь мисочці файно. Клей на айсінг або шоколад.. Ота картошка чи пляцок, то воно забере купу вагу від торта... Крще оту вазу і полусферу зробити пусту і потім люди собі лишать то на память.
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Натонька, дуже-дуууууже дякую. так і зроблю!!! Ваші поради-це золото!!! Дівчата ще раз Вам всім вдячна за поради і що так швидко відгукнулись. Щоб я без Вас робила всім цьомочки йду майструвати
Дівчата , допоможіть з ідеєю торта на 1-ше причастя. Щось нічого не можу знвйти. І ще я десь читала на форумі про магазин на Краківському у Львові , а тепер не можу знайти це повідомлення . Може хтось допоможе
На перше причастя бвила робили торт, то золоту чашу з шоколаду десь там у Львові замовляли. на торт у вигляді книжки ставили де точно не скажу - мені з вінниччини не видно.