Дівчатка, дуже надіюся на вашу допомогу. У мене з"явилося перше замовлення на торт. Шалено хвилююся. Подія - зустріч однокласників (10 років). Хочуть торт прикрашений мастикою. Що порадите, хочеться зробити щось оригінальне. Може хтось робив на таку подію, поділіться фото будь-ласка. Дякую на перед !
Дівчата підкажіть, замовили торт у вигляді подушечки. Який зробити корж аби тримав форму? Я посійно працюю з класичним бисквітом, а тут боюсь бо ж там потрібно закруглити внизу, що зробити аби витримало заокруглення. Дякую за допомогу
Міла 83, Для структурних тортів добре підходять масляні бісквіти. Вони мають більшу вологість, краще тримають форму під цево всяке вмрізання. Рецептура і технологія та ж сама, тільки в кінці дається на 1 кг тіста 55 г масла топленого. Вроді так, ти подивись в рецептурник.
Дякую, за допомогу зроблю тортик покажу. Вже коли почала питати, то ще трохи Вас помучу, потрібно ще зробити діадему, але щоб витримала довге перевезення (в Одесу), то мабуть краще робити з мастики (ММ+желатинова). Але чи не буде вона надто груба?
Міла 83, Я думаю, що з мастики все таки надійніше. А на рахунок вигляду, то можна глянути, в нас kristi_sk, робила таку. Мені дуже подобається. Суперова вийшла, десь в дитячих тортиках є. і ще, я б можливо корону окремо в коробочку поставила, або зробити зразу два екземпляри, на запас))