Привіт всім дорогим форумчанам! Хочу поділитись із вами смачними перевіреними рецептами,які я особисто готувала, і які смакують моїй сім'ї. Запрошую усіх на мою кухоньку!
Повідомлення відредагував semurko - 29 січня 2012 14:27
--------------------
Якісна турецька білизна. Спільна покупка. http://dreamfood.ua/forum/topic_4373/1
semurko Галиночко! Рада вітати на цьому казковому сайті!Чарівна країна кулінарного мистецтва- Дрімфуд ,наче скарбничка,кожного дня поповнюється новими перлинами-молодими господиньками і досвіченими майстринями! Галинко!Бажаю від усієї душі - натхнення,гарного настрою,з радістю фантазувати і готувати неповторну смакоту на улюбленій кухоньці ,а також дивувати всіх цікавими ідеями та переписами!Щиро вітаю з відкриттям авторської сторіночки!!!!
Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 3 травня 2011 20:49
"Торт з коньяком" Для кавового бісквіта вам знадобиться: • 170 г борошна • 20 г крохмалю (я давала 1 ч.л. порошку до печива) • 5 великих яєць (по 70-76 г) • 100 мл дуже міцної несолодкої кави • 200 г цукру • 10 г ванільного цукру • 1 ст. ложка коньяку Для сиропу вам знадобиться: • 130 г води • 120 г цукру • 10 г ванільного цукру • 30 мл коньяку Для вершкового крему: • 650 мл вершків для збивання (я давала 500 мл сметани) • 60-80 г цукрової пудри (я давала 1 стакан цукру) • 1 пакетик закріплювача для вершків Спосіб приготування бісквіта: 1. Відокремте жовтки від білків, білки поставте у холодне місце. 2. Борошно просійте разом з крохмалем. 3. Якщо ви хочете використовувати натуральну каву, зваріть каву з 120 г води і 5-6 ч. ложок меленої кави. 4. Зварену і настояну каву відцідіть, додайте 200 г цукру і ванільний цукор і варіть на невеликому вогні 8 хвилин після закипання. Не переварюйте сироп, щоб він не кристалізувався. Остудіть карамель до ледь теплого стану. В результаті повинна вийти густа тягуча кавова рідина. 5. Поступово додайте до карамелі яєчні жовтки, збиваючи суміш міксером. Збивайте близько 10 хвилин, поки не отримаєте густу масу світло-кавового кольору. Наприкінці збивання додайте коньяк. 6. Охолоджені білки збийте в круту піну. 7. Яєчно-жовткову суміш перекладіть в миску. Поступово додайте в миску збиті білки, акуратно перемішуючи. Потім невеликими порціями додайте просіяне борошно з крохмалем. Перемішуйте ретельно, але акуратно. 8. Бісквітну масу викладіть в змащену маслом і посипану борошном роз’ємну форму, помістіть в розігріту до 180С духовку. 9. Дайте готовому бісквіту злегка охолонути у формі, потім вийміть його і витримайте протягом декількох годин на поверхні - дерев’яній. 10. Розріжте бісквіт на три частини. Спосіб приготування сиропу: 1. Додайте у воду цукор і варіть сироп на невеликому вогні 5 хвилин після закипання. 2. У сироп, що охолов, додайте коньяк, перемішайте. Спосіб приготування крему: 1. Вершки збийте, поступово додаючи цукор і закріплювач. Замість закріплювача можна використовувати 1 десертну ложку крохмалю, змішаного з 1 десертною ложкою цукрової пудри. Складання торта: 1. Покладіть нижній корж на блюдо і просочіть його сиропом. 2. Змастіть просочений корж шаром крему. 3. Шоколад наріжте маленькими кубиками і посипте перший шар крему. 4. Накрийте торт середнім коржем, просочіть його сиропом. 5. Змастіть середній корж кремом і посипайте шоколадом. 6. Верхній корж просочіть цукровим сиропом з внутрішньої сторони, потім покладіть його на торт. 7. Торт прикрасьте шоколадом.
Повідомлення відредагував semurko - 14 червня 2011 16:36
--------------------
Якісна турецька білизна. Спільна покупка. http://dreamfood.ua/forum/topic_4373/1