Печінка по-царськи •Печінка куряча - 500 г
•Цибуля - 500 г
•Морква - 500 г
•Крупа манна - 1 /2 чашки
•Молоко (або кефір) - 1 /2 чашки
•Майонез, сіль
•Перець мелений
Печінку пропустити через м'ясорубку, змішати з манкою і молоком, посолити, поперчити до смаку ( я ще додала два яйця).
Покласти в холодильник на 1 годину (я цього не робила, тільки трохи зачекала, щоб манка набухла).
Цибулю порізати півкільцями, моркву потерти на терці. Протушкувати їх в невеликій кількості олії.
В змащену і посипану сухарями вогнетривку форму викласти половину цибулі і моркви, посолити, поперчити.
Зверху на овочі покласти половину печінки, полити майонезом.
Знову викладаємо овочі, печінку, що залишилася, змастити майонезом.
Запікати в розігрітій духовці при температурі 180 градусів близько години.
Я давала лише два шари печінки, а між ними овочі.
Мені здається, що моркви й цибулі можна давати трохи менше.
Рецептик з сайту povarenok.ru/