Яйця збити з цукром, додати решту інгрідієнтів. Вилити в деко (23-25 см) Зверху вилити сирну масу (вона трохи втопиться і утворяться бортики з тіста)-
500 г сиру 125 г цукру 3 яйця 1 ст.л. манки Сир добре перетерти і додати решту складників. Випікати до готовності при 180 *С (в мене пеклося близько 40 хв.) Смачного ! Рецепт з нету.
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Natalyi молодець!!Всі рецепти практичні))) і все дуже смачно виглядає!!)Мабуть синочок дуже чемний,що мама встигає стільки всього зробити!))
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
ну та))))Я думала,як прийду з роддому,нічого не буду робити!!!)))Але готувала,як і раніше)))),не було кому допомогти)) і чоловік їсти хотів)
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
3 яйця порізати соломкою 150 г сиру твердого потерти нагрубо 1 б. кукурудзи 100 г чорносливу порізати соломкою 2 зубці часнику витиснути майонез пера зеленої цибулі
Все , крім цибулі, вимішати. Зверху прикрити кукурудзою і прикрасити зеленою цибулею. Смачного !
Рецепт з сайту Аквамарин.
Повідомлення відредагував Natalyi - 20 листопада 2012 18:33
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Мар'янко, я маю такий спец ножичок у вигляді трубки (діаметром десь 1,5 см) для вирізування качанів з цілих яблук .Ото ним прорізала не до кінця барабольку і ножом по колу відрізала, формуючи шляпку Залишалося півбараболі з дзюркою. Оскільки пекла для своїх, то ті обрізки теж клала( їх там на задньому плані видно)
--------------------