На один темний корж : 4 жовтки 1 яйце 1 скл.цукру 1 скл.сметани 1 ч.л. амоняку 3 ст.л. какао 2 скл.борошна Жовтки , яйце збити з цукром. Амоній розчинити в сметані. Какао вимішати з борошном. Все вимішати. Пекти до "сухої палички", діаметр- 30 см. Спекти два таких коржі.
На один білий корж: 8 білків 1 скл.цукру 3 повних ст.л. борошна 3 ст.л. крохмалю 1 ст.л. порошку до печива 2 ч.л. оцту
Білки збити, поступово додаючи цукор , до стійких піків. Додати решта інгрідієнтів. Спекти один корж і розрізати його надвоє.
Крем
0,5 л вареної згущонки 300 г масла 5 ст.л. кави (напою) горішки Згущонку збити з маслом , додати каву і горішки.
Смачного !
P.S. Торт виходить високий, великий і смачний.
Повідомлення відредагував Natalyi - 30 жовтня 2012 22:41
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
350 г копченої ковбаси 400 г консервованої квасолі 100 г сиру твердого 100 г сметани 100 г майонезу 3 яйця 1 ч.л. соди гашеної 200 г борошна кріп
Яйця збити, додати майонез , сметану, гашену соду і борошно. Ковбасу і сир порізати кубиками, додати квасолю і посічений кріп. Все вимішати. Вилити у змащену форму, випікати 40 хв при 180 *С. Смачного !
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...