Яблучне печиво з корицеюНадвичайно просте і запашне. В хаті пахло вимою. Яблука + кориця і хрумке тісто - це щось. Ще чашечку какао і благодать!
Потрібно:- 3 ст муки(може і трішки більше. Прохання вже регулювати тугість тіста самостійно, повинно бутилегшеніжнавареники)
- 1\4 ст цукру
- 2 ч л порошку допечива
- 1ч л кориці
- 1\4 ч.л. мускатного горіху
- 1\2 ч.л.соди
- 1\2 ч.л. солі
-200 гр масла чи маргарину
- 2 середні яблука потерти на грубому терку
- 1\2 ст молока
Замісити тісто, розкатати товщиною 5 мм і вирізати коржики забажанням. Я робила великі трикутнички. Викласти на деко, посипати цукром. Вирікати30 хв при 220 градусах.Алекращесамимдивитись, духовки ж різні і форми печива також.
Смачного!!!