В мене така пропозиція ( модливо, воно вже є в нас, а я тільки тепер додумалась): якщо хтось відкрив для себе рецепт з головної сторінки сайту, і хоче поділитись враженнями, то він нажимає активну ссилку "обговорити цей рецепт на форумі" і таким чином створює нову тему і там залишає чи не залишає своє повідомлення. Модератор слідкує і видаляє зайві чи пусті теми.
А через місяць-другий ще одна людина знайшла для себе цей же самий рецепт і також хоче всім нам щось про нього розказати і знову створює тему через посилання "обговорити рецепт на форумі". Через певний період часу модератор може і не відслідкувати, що це тема подвоєна (потроєна...). Для загальної зручності, як мені здається, чи можна зробити так, щоб якщо по якомусь рецепту вже створена тема для обговорення, то існуюче посилання "обговорити цей рецепт на форумі" відправляло відразу в існуючу тему саме до цього рецепту.
На приклад, я випадково, по пошуку, знайшла рецепт Закритий яблучний пиріг " Улюблений", можливо він вже є і на форумі, але мені він попався саме на головній. От я його спробувала, вийшов файний, хочу сказати про це іншим дівчатам, показати фото - створюю обговорення рецепту на форумі. Але в нас на форумі в розділі Солодка випічка стільки яблучних пирогів, що їх просто не засвоїш відразу одним переглядом, то може я й пропустила вже це обговорення, хоч шукала перед тим, як створювати тему. А хтось інший, можливо, і шукати не буде - то вийде лишня робота модератору, але ж і модератор є людина і має право щось забути. Мені здається, що так би було простіше.
lingrod, та мене ця незручність давно непокоїть, але от прикрість: модератор видаляти теми не має повноважень. це можуть робити лише адміни (хоча чесно сказати я б видалила б добрих парканадцять нульових тем), так само є незручність в об"єднанні тем. Можу перенести дописи, окрім першого. перший лишається в темі, але тоді перенос інших дописів без першого втрачає сенс. Було б добре, щоб Андрій подивився нам у налаштуваннях
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Для загальної зручності, як мені здається, чи можна зробити так, щоб якщо по якомусь рецепту вже створена тема для обговорення, то існуюче посилання "обговорити цей рецепт на форумі" відправляло відразу в існуючу тему саме до цього рецепту.
воно так і є
Цитата: Ластівка
Можу перенести дописи, окрім першого. перший лишається в темі, але тоді перенос інших дописів без першого втрачає сенс. Було б добре, щоб Андрій подивився нам у налаштуваннях
такого нема, воно мене саму дратує.
Цитата: Ластівка
модератор видаляти теми не має повноважень
а якщо хтось щось ненароком видалить? Якщо для когось ця тема є доброю і цікавою? А потім будуть всі писати до мене, а хто то тему видавлив??? А я буду бігти розбиратись, хто видалив тему і питати всіх модераторів, по якій вони причині це зробили. Так вже ліпше нехай видаляю тільки я і за то і буду відповідати тільки я, якщо якісь претензії.
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт