Робила печенько з шприца- преса) трохи намучилась перший раз але вийшло смачненьке:)
--------------------
Терпи…Усе колись минає… Живи на зло всім тим, хто зневажає. Даруй тепло тому, хто це цінує. І не шукай минулого. Його вже не існує...
--------------------
Терпи…Усе колись минає… Живи на зло всім тим, хто зневажає. Даруй тепло тому, хто це цінує. І не шукай минулого. Його вже не існує...
А пляцок - старий, як світ, із маминого старого записника. Називається "Пляцок з желеМ"! Це мій старший так називав в дитинстві. Рецептик закину у відповідну темку.
А у нас сьогодні на обід "лагідні перчики",чому так називаються, тому,що у процесі приготування з них знімається шкірочка, хоча тушаться вони в сметані ,з чосничком- але смак дуже ніжний . Смачно дуже .Спробуйте приготувати.