Solka, Класне печенько, а який в Вас шприц, бо я собі тоже недавно купила, але трохи не можу привикнути як відривати від печенька , деколи приліпає, і ще тісто мусить бити густим, чито я ше не можу привикнути до нього
--------------------
Терпи…Усе колись минає… Живи на зло всім тим, хто зневажає. Даруй тепло тому, хто це цінує. І не шукай минулого. Його вже не існує...
[quote=Yatsan] Я взяла сметану куплену в магазині ,а там ні кислинки[/quote] Наталю! вибач - я може якось так запитала - некоректно... Просто я також робила з магазинної сметани, то вона мені дала кислинку трохи занадто. Чесно кажучи - коли запитували, що то за крем, я навіть боялася, щоб не подумали, що він скис...
Іруся! Тортик класнезний! quote=Ірка-Шкірка](задумалася, чи не зробити пару баночок персиків шматочками на зиму...)[/quote] Я вже давно задумалася! Але коли не маю часу (або грошей біля себе), попадаються гарні і недорогі персики, а коли хочу купити, їх нема...
Я вже давно задумалася! Але коли не маю часу (або грошей біля себе), попадаються гарні і недорогі персики, а коли хочу купити, їх нема...
Ярусько, я раніше готувала персики в сиропі (зі 100г ), але подумала саме про персики шматочками для зимової випічки. У нас стиглі гарні персики можна купити по 10грн/кг, тому можна закрутити пару баночок .
Ірусю! То не можна а навіть треба! Я печу сирник з персиками і в крем люблю персики давати! Буду дивитися на ринку. А ще хтось з дівчат на якомусь сайті запитували - чи ніхто не бачив, де на ринку продають вільний час!
Торгуватися-то можна, одне погано - вже на наступний день вони повально починають гнити - і тверді, і мякі, тому переробляти треба відразу.
Ірусечко, сонечко ти моє! Та я персики і в нас на ринку куплю (як сказала б наша Маруся - ми за ценой нє постоїм! ) Я тобі про інше говорила - прочитай дописи вище!
Ой дівчатка, бачу ви заговорили про персики, я вже закрутила 8 баночок, по Іринчиному рецепту, спочатку купила персики теж по 10 гр., то кісточка погано відділялася,але нічого порізала на маленькі шматочки і закрутила, а другий раз то вже було набагато легше, бо персики були спіліші, і я вже знала як робити,Ми вже баночку скоштували, бо синок розбив Смачненькі вийшли.Дякую Іринко за рецептик
Іруська,а то треба чекати щоб та сметана з шоколадом просто остигла,чи вона має стати густа в холодильнику?Бо бачу шо крем густий між коржами,і до того ж згущенка рідка.Як ти так гарно зробила???? І ще -ти яку брала сметану,домашню(збирану чи сепараторну) чи магазинну?