Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Що в нас нині на столі - 4, А що Ви сьогодні готували ?
natali
17 серпня 2011 07:25
Повідомлення #881


Молода господинька
  • 34

Репутація: 33
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 80
Реєстрація: 23.12.2010

ICQ:--

Бали: 356
Solka,
Класне печенько, а який в Вас шприц, бо я собі тоже недавно купила, але трохи не можу привикнути як відривати від печенька , деколи приліпає, і ще тісто мусить бити густим, чито я ше не можу привикнути до нього :feel:

--------------------
Терпи…Усе колись минає… Живи на зло всім тим, хто зневажає. Даруй тепло тому, хто це цінує. І не шукай минулого. Його вже не існує...
Перейти на початок сторінки
Яруська
17 серпня 2011 08:46
Повідомлення #882


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
[quote=Yatsan]
Я взяла сметану куплену в магазині ,а там ні кислинки[/quote]
Наталю! вибач - я може якось так запитала - некоректно... :feel:
Просто я також робила з магазинної сметани, то вона мені дала кислинку трохи занадто. Чесно кажучи - коли запитували, що то за крем, я навіть боялася, щоб не подумали, що він скис...

Іруся! Тортик класнезний! :winked:
quote=Ірка-Шкірка](задумалася, чи не зробити пару баночок персиків шматочками на зиму...)[/quote]
Я вже давно задумалася! Але коли не маю часу (або грошей біля себе), попадаються гарні і недорогі персики, а коли хочу купити, їх нема... :bully:
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
17 серпня 2011 11:16
Повідомлення #883


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Яруська
Я вже давно задумалася! Але коли не маю часу (або грошей біля себе), попадаються гарні і недорогі персики, а коли хочу купити, їх нема...


Ярусько, я раніше готувала персики в сиропі (зі 100г :lol: ), але подумала саме про персики шматочками для зимової випічки.
У нас стиглі гарні персики можна купити по 10грн/кг, тому можна закрутити пару баночок :smile: .
Перейти на початок сторінки
Яруська
17 серпня 2011 11:29
Повідомлення #884


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: Ірка-Шкірка
тому можна закрутити пару баночок

Ірусю! То не можна а навіть треба! Я печу сирник з персиками і в крем люблю персики давати! Буду дивитися на ринку. А ще хтось з дівчат на якомусь сайті запитували - чи ніхто не бачив, де на ринку продають вільний час! :bully:
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
17 серпня 2011 11:35
Повідомлення #885


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Яруська
А ще хтось з дівчат на якомусь сайті запитували - чи ніхто не бачив, де на ринку продають вільний час!


Це актуально :lol: !!!
Перейти на початок сторінки
Яруська
17 серпня 2011 11:45
Повідомлення #886


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: Ірка-Шкірка
Це актуально :lol: !!!

Так що, Іруська, як десь там "у Львові на базарі" побачиш, бери для мене побііііільше! :laughing: ... Але торгуйся звісно, щоб подешевше пустили! :lol:
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
17 серпня 2011 12:08
Повідомлення #887


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Яруська
як десь там "у Львові на базарі" побачиш, бери для мене побііііільше! :laughing: ... Але торгуйся звісно, щоб подешевше пустили!


Торгуватися-то можна, одне погано - вже на наступний день вони повально починають гнити - і тверді, і мякі, тому переробляти треба відразу.
Перейти на початок сторінки
Яруська
17 серпня 2011 13:33
Повідомлення #888


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: Ірка-Шкірка
Торгуватися-то можна, одне погано - вже на наступний день вони повально починають гнити - і тверді, і мякі, тому переробляти треба відразу.

Ірусечко, сонечко ти моє! :love:
Та я персики і в нас на ринку куплю (як сказала б наша Маруся - ми за ценой нє постоїм! :laughing: )
Я тобі про інше говорила - прочитай дописи вище! :lol:
Перейти на початок сторінки
zhanetka
17 серпня 2011 13:40
Повідомлення #889


Файна господиня
  • 51

Репутація: 618
Група: Кондитер
Повідомлень: 538
Реєстрація: 13.05.2011

ICQ:--

Бали: 1690
Ой дівчатка, бачу ви заговорили про персики, я вже закрутила 8 баночок, по Іринчиному рецепту, спочатку купила персики теж по 10 гр., то кісточка погано відділялася,але нічого порізала на маленькі шматочки і закрутила, а другий раз то вже було набагато легше, бо персики були спіліші, і я вже знала як робити,Ми вже баночку скоштували, бо синок розбив :m0530: Смачненькі вийшли.Дякую :1f7: Іринко за рецептик
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
17 серпня 2011 15:18
Повідомлення #890


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Цитата: Ірка-Шкірка
крем тофі від Волошки - надзвичайна смакота!!!

Іруська,а то треба чекати щоб та сметана з шоколадом просто остигла,чи вона має стати густа в холодильнику?Бо бачу шо крем густий між коржами,і до того ж згущенка рідка.Як ти так гарно зробила????
І ще -ти яку брала сметану,домашню(збирану чи сепараторну) чи магазинну? :smile:
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 18 травня 2022 19:31

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
seo jak na to
  Пише Antonioeld (14 травня 2022 01:28)
Ноги до вибору, до кольору!
  Пише Натонька (12 липня 2021 21:00)
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 19
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100