Цитата: Яруська
Я тобі про інше говорила - прочитай дописи вище!
Перечитала
!
Цитата: zhanetka
Ой дівчатка, бачу ви заговорили про персики, я вже закрутила 8 баночок, по Іринчиному рецепту,
Користуйся на здоров'я рецептом!!!
Цитата: ІНЕСА
Іруська,а то треба чекати щоб та сметана з шоколадом просто остигла,чи вона має стати густа в холодильнику?Бо бачу шо крем густий між коржами,і до того ж згущенка рідка.Як ти так гарно зробила????
І ще -ти яку брала сметану,домашню(збирану чи сепараторну) чи магазинну?
Між коржами я збила сметанково-сирний крем з домашнього сиру і сметани і додала персиків, які порізала шматочками і кинула на пару хвилин в гарячий сироп.
А крем тофі зверху - на фото його майже не видно - його хотіли взагалі весь згребти без торта і зїсти. Тофі густий, коли охолоне, але якщо його збити - він міняє колір на світліший і стає рідшим.
Єдине, що треба запитати Волошки - яким чином позбавитися від густих і твердих кусочків вареної згущонки, бо вони забивають мені маленькі насадки в кондитерському шприці. Тому погано вдалося ним прикрасити торт.