Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Що в нас нині на столі - 4, А що Ви сьогодні готували ?
gutka
13 березня 2011 14:19
Повідомлення #221


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: idianka
але щось не можу знайти його , щоб поставити посилання .

у мене був пиріг до чаю
Перейти на початок сторінки
Яруська
13 березня 2011 14:24
Повідомлення #222


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: idianka
Я спекла мафіни за Катиним (gutka) рецептом пісного пирога на чаї

Цитата: gutka
у мене був пиріг до чаю

Дівчата! Проясніть ситуацію! То до чаю, чи на чаї пиріг?? :fellow:
Перейти на початок сторінки
idianka
13 березня 2011 14:47
Повідомлення #223


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Цитата: Яруська
Дівчата! Проясніть ситуацію! То до чаю, чи на чаї пиріг??

:lol: ні , то таки на чаї )) Хіба я поплутала автора :am: )))

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
idianka
13 березня 2011 15:46
Повідомлення #224


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Знайшла , знайшла :wink: Я дуже перепрошую , але то рецепт Коко Шанель і називається він коврижка медова з яблуками ))

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Natalyi
13 березня 2011 15:56
Повідомлення #225


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Свинина печена ''Під горіхом''


--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
uliana_y
13 березня 2011 20:53
Повідомлення #226


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Яйце пашот))))) з пореєм,квашеними огірками і чорним хлібом смачно.

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
Канарейка
13 березня 2011 21:13
Повідомлення #227


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
В нас сьогодні також рибка це до запікання
а це після
Перейти на початок сторінки
Канарейка
13 березня 2011 21:18
Повідомлення #228


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
І ось мої цукерочки "під грильяж"
Перейти на початок сторінки
utya
13 березня 2011 21:28
Повідомлення #229


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
Канарейка,
супер цукерки.... а як вони готуються...? можеш дати посилання

А от наш "святковий стіл" вчуся квіточки робити.. Ніяк не виходять

Перейти на початок сторінки
Канарейка
13 березня 2011 21:55
Повідомлення #230


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
Цукерочки "Під грильяж"
на 35-45 цукерок

1 / 2 ст. (160-200 г. в залежності який мед) меду
1 ст. (200 г) цукру
2 ст.ложки (без верху) какао
300 р. очішенних, розділених на великі шматочки волоських горіxів (+ злегка відбити їх молоточком)
1 / 3 ч. ложки, лимонної кислоти або 2 ст.ложки лимонного соку
100 г сл.масла кімнатної температури
300 г гіркого (я брала 70%) шоколаду

1.В каструлі змішати мед, цукор, какао та горіхи.
2.Поставити каструлю на маленький вогонь і варити до закипання помішуючи (щоб не пригорало)
3.Посля того як маса в каструлі закипить-варити ше 10-15 хв. весь час помішувати.
4.Зняти з вогню, додати 1 / 2 ч. ложки, лимонної кислоти або сік. Перемешать.
5.Добавити 100 г вершкового масла і гарненько перемішати.
6.Дати трохи охолонути, а потім відправити в холодильник на 1,5-2 години до повного охолодження .*
7.Виймаем з холодильника і при допомозі чайної ложки набираємо масу і вологими руками (або якщо вам зручніше в рукавичках) скачуємо "цукерки" (розмір невеликого волоського горіха.Знову кладемцу керки в холодильник ще на 1 годину, щоб маса добре "схопилася" ** оригінальний рецепт цукерочок тут
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 10 листопада 2025 11:41

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
VPS Нидерланды с резидентными IPv6 для любых задач
  Пише itysaqi (2 листопада 2025 02:41)
MЕGA DARKNЕT- Все Официальные Ссылки и Актуальные Зеркала — 2025!
  Пише m3gawork (29 жовтня 2025 16:03)
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 29
Гостей: 26
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100