Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 МК айсінг, все про айсінг
Понка
8 лютого 2011 10:00
Повідомлення #21



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Марі4ко в тебе певно суха заморозка? А в холодильник в кульочок я теж ставила, сподобалось працювати і після кількох днів.А скільки найбільше часу можна так його зберігати?
Перейти на початок сторінки
нетік
28 квітня 2011 13:02
Повідомлення #22


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
З айсінгу ворота роблю так:
у файл кладу листок з зошита в клітинку. Айсінг з мішечка викладаю по лініях. Потрібно великий прямокутник -1шт(задня стінка), два прямокутники бокові вузькі, і один верхній. Можна собі лінійкою відміряти і на клітинках намалювати, так легше...


Коли висохне помаленько знімаю


Роблю з запасом, бо дуже крехкі детальки

За допомогою айсінгу склеюю деталі до купки. Спочатку бокові детальки до задньої стінки і одразу ставлю (не в лежачому виді), коли трошки скріпиться, прикріплюю верхню частинку. Коли добре висохне ставлю на торт

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
наТуся
28 квітня 2011 15:46
Повідомлення #23


Файна господиня
  • 51

Репутація: 579
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 576
Реєстрація: 30.11.2010

ICQ:--

Бали: 1835
нетік дякую за МК дуже гарно все пояснила :1f7:

--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Перейти на початок сторінки
Славочка
28 квітня 2011 19:44
Повідомлення #24


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
нетік, гарно, доступно все показала! Дяки!
Перейти на початок сторінки
lana
28 квітня 2011 21:44
Повідомлення #25


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
нетік,
Як охайно! Просто філігранна робота!!!!!
Перейти на початок сторінки
нетік
28 квітня 2011 22:10
Повідомлення #26


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Дякую дівчатонька!!!!!!!! :a0a: Як мені приємні ваші похвали, коментарі, плюсики. Я просто літаю від радості!!!!! :wink:

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Svetlana
28 квітня 2011 22:35
Повідомлення #27


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 27.09.2015

ICQ:--

Бали: 50
нетік,спасибі за підказку, у мене теж не вийшов айсінг - я міксером взбівала.теперь спробую ще раз:)
Перейти на початок сторінки
Татіка
29 квітня 2011 07:31
Повідомлення #28


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 1
Реєстрація: 29.12.2014

ICQ:--

Бали: 95
яка краса!!!!
і я тепер знаю чому айсінг крихкий... лимонний сік
Перейти на початок сторінки
oksenya75
29 листопада 2011 08:40
Повідомлення #29


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 619
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1381
Вставлю своїх 5 копійок. Коли берете пудру для айсінга, то треба дивитись, чи немає в ній крохмалу (деякі виробники додають крохмал, щоб пудра була більш крихкою). Це так перевіряється: в склянці води розчинити трохи пудри, розмішати і почекати. Якщо розчин стане прозорим - все гуд, а якщо мутний - значить, в пудрі є крохмал. Отже, ця пудра непридатна для айсінгу. Це не я така мудра - це поради Тетяни Хегай))))
До речі, деякі виробники пишуть на пудрі, чи є там крохмал.
Перейти на початок сторінки
наталька
29 листопада 2011 10:03
Повідомлення #30


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
Цитата: oksenya75
деякі виробники додають крохмал

а я такого незнала, дякую що підказали

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 23:30

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 120
Гостей: 100
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100