Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 МК айсінг, все про айсінг
нетік
6 лютого 2011 17:42
Повідомлення #1


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Для виготовлення айсінгу нам потрібно білок свіжого яйця і цукор пудра(приблизно 200грам, в залежності від величини яйця), кілька крапель лимонного соку.
цукор-пудру добре просіюємо


в тарілку відділяємо білок від жовтка.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
нетік
6 лютого 2011 17:49
Повідомлення #2


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
виделкою розтираєм білок

додаєм поступово пудру і кожного разу добре розтираючи до однорідності маси

в самому кінці додаємо кілька крапель лимонного соку.

Можна використовувати білий айсінг. а якщо потрібно кольоровий, то добавити кілька капель фарбника і добре розмішати.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
galina27
6 лютого 2011 17:56
Повідомлення #3


Молода господинька
  • 34

Репутація: 133
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 247
Реєстрація: 2.11.2010

ICQ:--

Бали: 507
нетік я теж пробувала робити так але в мене чомусь після висихання на торті він тріскав, може знаєте що я не так зробила?
Перейти на початок сторінки
нетік
6 лютого 2011 18:36
Повідомлення #4


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
galina27, а коли ти додала лимонний сік??? Його треба додавати вже в самому кінці, бо інакше айсінг буде крихким.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
galina27
6 лютого 2011 19:39
Повідомлення #5


Молода господинька
  • 34

Репутація: 133
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 247
Реєстрація: 2.11.2010

ICQ:--

Бали: 507
а!!!!!!!!!! а я темнота додала зразу!!!!!!!! дякую за підказку!
Перейти на початок сторінки
нетік
6 лютого 2011 19:56
Повідомлення #6


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
galina27,
пробуй ще раз, получеться!!!

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Марія БМВ
6 лютого 2011 22:18
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 387
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 582
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 894
нетік,
корисний МК виконаний тобою. :winked: Давно хотіла побачити сам процес його приготування.Думаю тепер варто й собі спробувати.Дуже дякую за МК! :m05004:
Перейти на початок сторінки
уляночка
6 лютого 2011 23:22
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
нетік,
а у мене айсінг не тримає форми - розтікається. скільки не давай тої пудри... а якщо і гусне, то потім такими рваними кусочками видавлюється.... що то може бути?
Нетік. а якою пудрою ти користуєшся?
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
6 лютого 2011 23:24
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
нетік, а його лише вилочкою взбивати? чи можна міксером?
Перейти на початок сторінки
нетік
6 лютого 2011 23:48
Повідомлення #10


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: уляночка
Нетік. а якою пудрою ти користуєшся?

пудра з магазину розфасована пачками. завтра виставлю фото.


Цитата: Пушинка
а його лише вилочкою взбивати? чи можна міксером?

міксером неможна нів"якому разі!!! і навіть несильно збивати, а більше розтирати, щоб попадало менше повітря.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 23:56

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 86
Гостей: 73
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100