Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 МК айсінг, все про айсінг
Марія БМВ
7 лютого 2011 00:02
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 387
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 582
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 894
А скільки маси виходить з одного білка?
Перейти на початок сторінки
нетік
7 лютого 2011 00:17
Повідомлення #12


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: Марія БМВ
А скільки маси виходить з одного білка?

приблизно 200грам але це залежить від величини яйця, бо тоді і кількість пудри коригується.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Маруся
7 лютого 2011 00:46
Повідомлення #13


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
А той айсінґ ти використовуєш для кріплення чи писання? чи і того і іншого?

Перейти на початок сторінки
нетік
7 лютого 2011 00:50
Повідомлення #14


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: Маруся
А той айсінґ ти використовуєш для кріплення чи писання? чи і того і іншого?

і для того і другого... от наприклад як тут:


і малюю на торті, і виготовляю деталі і ним же скріплюю до купки.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Маруся
7 лютого 2011 02:16
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Дякую! Я колись робила айсінґ але у мене був білковий порошок і його треба було збивати міксером. Треба буде випробувати з свіжого білку.
Перейти на початок сторінки
Понка
7 лютого 2011 09:47
Повідомлення #16


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Цитата: нетік
і малюю на торті
нетік, як ти малюєш по боці торта, ти його торошки нахиляєш, чи як, чим ти це робиш, чи потім ставиш в холодильник, а айсінг не топиться в холодильнику?От і засипала питанням. :request:
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
7 лютого 2011 11:12
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Дякую за чудовий i корисний МК .
Перейти на початок сторінки
нетік
7 лютого 2011 22:26
Повідомлення #18


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: Понка
як ти малюєш по боці торта, ти його торошки нахиляєш, чи як, чим ти це робиш, чи потім ставиш в холодильник, а айсінг не топиться в холодильнику?

на боці торта малюю нічого не нахиляючи, от приблизно так:

роблю це одноразовим кондитерським мішком, надрізавши кінчик.
торт в холодильник неставила, отже незнаю як айсінг там себе поводить.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
мари4ка
7 лютого 2011 22:40
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: нетік
в холодильник неставила, отже незнаю як айсінг там себе поводить.

Я пробувала,в холодильнику айсінг не тече,а також присихає!
Перейти на початок сторінки
нетік
7 лютого 2011 22:47
Повідомлення #20


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
А ще хочу сказати, що за порадою Мари4ки, поклала айсінг, замотаний в кульку, в холодильник, і витягнула через два дні, то він як щойно зроблений. дуже гарно зберігається. Дякую Марійко за пораду!!!

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 23:48

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 116
Гостей: 93
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100