Світлана! Щиро вітаю з Днем народження! Хай в День Народження прийдуть найкращі друзі, Щоб від душі і щиро привітати. Хай поруч буде дорога родина, Хай ,наче пісня, роки пролітають, Хай здійснюються всі Ваші побажання, А Ваші мрії втоми хай не знають!!!!!!!!!!!!!!
--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
На незбагненному цім світі, Де на долоні все, як є - Вам День народження привітно Сьогодні руку подає. В цей день Вас щиро привітають Колеги, друзі і рідня. Здоров'я, щастя побажають І море радості щодня. А від мене прийміть дарунок: Троянди у рясній росі, Палкого сонця поцілунок, Весну у всій своїй красі. До Вас хай сила вітру лине На журавлиному крилі. Хай в Вас живуть душа дитини І мудрість Матінки-Землі. Нехай Вас завжди в теплім домі Чекають люблячі серця. Бажаю Вам не знати втоми Доводить справи до кінця. А щоб чудове Ваше свято В душі лишило добрий слід, Прийміть від мене цю присвяту Й живіть, як мінімум, - сто літ!
З днем народження!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Здоров’я міцного на довгі роки, Щиро бажаю Вам залюбки, Хай доля дарує щастя довіку, Достатку і миру у домі без ліку. Калиною радість в душі хай квітує, Сопілка любові хай серце хвилює, А роси ранкові безмежно і щиро, Щоденно дарують наснагу і силу!
З Днем Народження!
--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!