може я щось пропустила, то звиняйте. якому алкогольному напою при потребі надаєш перевагу? ну от коли на весіллю чи на д.н. мусиш випити то що? вино? горілка? коньяк? (це мені тре до профспілкових реєстрів внести ;))
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
може я щось пропустила, то звиняйте. якому алкогольному напою при потребі надаєш перевагу? ну от коли на весіллю чи на д.н. мусиш випити то що? вино? горілка? коньяк? (це мені тре до профспілкових реєстрів внести ;))
Звичайно, Ластівочко! Якщо до профспілкових реєстрів, то вже звітуюся! В хорошій компанії і в доброму настрої люблю випити небагато файного білого вина - напівсолодкого чи сухого (найкраще, звичайно, грузинський варіант), може бути Кримське. Зовсім непогано, якщо вино домашнього виробництва. Можу випити трошки горілки, коньяку не переношу... А під час нашої Дрімфудівської зустрічі маю намір спробувати того знаменитого лікеру...
я перепрошую, але на дрімфудівських зустрічах добре йде горівка і пан Зеник, а кокосовий лікер тре пити дома, з гонятком і бажано сидячи у кріслі чи на диванчику,щоб не було офтопом то питаннячко таке: який з подарунків запам"ятався у твоєму житті найбільше?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
я перепрошую, але на дрімфудівських зустрічах добре йде горівка і пан Зеник, а кокосовий лікер тре пити дома, з гонятком і бажано сидячи у кріслі чи на диванчику,щоб не було офтопом то питаннячко таке: який з подарунків запам"ятався у твоєму житті найбільше?
Ластівочко! Та хіба ж я відмовляюся?! Будемо пити, все, що знайдеться, лиш би та зустріч вдалася! І Зеником не поребуємо! А щодо подаруночка... Я думала, ви зрозуміли - найдорожчого подарунка мої син з невісткою подарували на цьогорічний ДН - малесеньку файнесеньку внучечку!
Щиро вітаю! Бажаю маленькому ангелятку рости здоровою і щасливою на радість і втіху Вашій родині! А бабусі - здоров"я, удачі, сімейного затишку і повні кишені грошей на подаруночки!!!!
Ланочко, дорога! Щиро дякую за хороші теплі слова! Тобі також від душі бажаю здоров'я, радості та жіночого щастя! А головне - щоб були здоровими діти та росли здоровенькими і веселими внучки! Бо то є головне наше щастя!
Ластівочко! Дуже люблю українську пісню! Але співаю хіба що на весіллі (коли вже всі п'яні і не дуже слухають), або десь вдома, щоб ніхто не чув. Бо слух маю непоганий, але голосом щось мене природа обділила...