Цитата: ІНЕСА
Яруська,
1.Ти любиш святкувати своє день народження, і як більше(з друзями, чи по-сімейному ,тихо)? Який найдорожчий твій подарунок?
Інесочко! Якщо чесно - я люблю "по-сімейному ,тихо"... Але, якщо пам'ятаєш, мій день народження припадає на саме Різдво. Тому тихо ніяк не виходить.
Завжди в цей день збирається родина і близькі, а другий "етап" - це вже святкування з подругами. Деколи святкуємо разом з подругою десь у неї в офісі...
( в подруги ДН трохи пізніше). Ну а подарунків я не дуже люблю...
Ну а найдорожчого син з невісткою подарували в цьому році... трошки з запізненням...
2.Яку хатню роботу ти НЕ любиш найбільше ну і відповідно любиш? (прибирання, готування їсти, прасування і тд)
НЕ люблю...
напевно дійсно прасувати (коли мова йде не про одну-дві речі, а цілу гору наприклад постелі!)
З прибиранням якось мирюся
. Прання назвати "пранням" язик не повертається, відколи в дім прийшла чудова помічниця машинка-автомат! З вікнами також мороки набагато менше, відколи замінили на металопластикові... А готувати їсти?? Ні, ви що! Це для мене - ЗАДОВОЛЕННЯ!
Люблю пекти, готувати за новими рецептами, експериментувати на кухні... Ага, ще не дуже люблю розморожувати і мити холодильника...
3.Які фільми полюбляєш дивитись?
Як і більшість жінок... Якісь гарні мелодрами, фільми із життєвим змістом... Особливо мені подобаються французькі фільми про кохання
, на жаль, зараз дуже рідко потрапляю на такі...