Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Запрошую в гості до Катерини - 3, Готувати з душею, їсти із задоволенням.
gutka
13 квітня 2012 21:42
Повідомлення #411


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Христя,
склянка - 250 мл
Перейти на початок сторінки
gutka
15 квітня 2012 15:17
Повідомлення #412


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
пляцок "Рижик" (по-рецепту моєї свекрухи)


тісто:
2 яйця
1 скл.цукру
100 г масла
2 ст. ложки натурального меду
4 скл. борошна
2 ч. ложки розпушувача

Замісити тісто, поставити на 10-15 хв на холод
далі розділити на рівні частини і випікати коржі
у мене вийшло 7 коржів на форму діаметром 26 см

Борошно відразу все використовувати не варто, почніть з 3 -3,5 скл., а решту краще підсипати в процесі вимішування тіста...можливо і непотрібно буде більше, тісто має бути м"яким еластичним не липнути до рук

Крем:
1 скл. сметани
1 скл. цукру
2 яйця
1 ст.л. борошна
зварити на повільному вогні доки загусне, вихолодити

додати 300 г масла

все має бути кімнатної температури

(рештки тіста спекла подрібнила і посипала готовий пляцок)



Повідомлення відредагував gutka - 25 квітня 2012 20:32
Перейти на початок сторінки
Маруся
16 квітня 2012 21:50
Повідомлення #413


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Дякую Катю. В нас вчора на гостину були пляцки Сакура і Пані Валевська. Пані Валевська сподобалась жінкам а чоловікам більше Сакура сподобалась :lol:
Перейти на початок сторінки
gutka
22 квітня 2012 23:52
Повідомлення #414


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
за рецептами з книги Дарії Цвек
булка пісна

пиріжки нашвидкоруч (у мене ватрушки з сиром)

Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
22 квітня 2012 23:57
Повідомлення #415


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: gutka
за рецептами з книги Дарії Цвек


О :winked: ! Класика української кухні!!!
Перейти на початок сторінки
oksana_k
24 квітня 2012 17:51
Повідомлення #416


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Цитата: gutka
пляцок "Рижик"

У мене запитання: яка вага торта приблизно виходить за цим рецептом і коржі, коли спечуться, тверді чи мякі? Бо медові в основному виходять тверденькі, але від крему відходять.
Перейти на початок сторінки
Solka
24 квітня 2012 20:04
Повідомлення #417


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Катя, не можливо відвести погляду від "Рижика", привертає увагу надовго) дякую за рецепт :86a0:

Повідомлення відредагував Solka - 24 квітня 2012 20:04
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
svetochka
25 квітня 2012 17:50
Повідомлення #418


Молода господинька
  • 34

Репутація: 42
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 91
Реєстрація: 3.01.2012

ICQ:--

Бали: 375
Спекла "Сакуру" на проводи. Дуже смачна. Я використала готову польську макову масу (трохи менше 0,5 банки) і додала білок.
Перейти на початок сторінки
gutka
25 квітня 2012 20:25
Повідомлення #419


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: oksana_k
коли спечуться, тверді чи мякі?

коли діставати гарячими - м"які, але коли охолонуть будуть не м"якими, тому перемазувати краще завчасно, наприклад сьогодні на завтра
Перейти на початок сторінки
gutka
25 квітня 2012 20:34
Повідомлення #420


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Solka,
дуже приємно що сподобався пляцок, хочу додати це єдиний пляцок зі всіх що пече моя свекруха, який я дуже полюбила, рецепт переписала в неї давно і відтоді сама його залюбки печу на свята

Повідомлення відредагував gutka - 25 квітня 2012 20:35
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 16:56

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 16
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100