я хочу подякувати за рецепт пирога з фруктами,тутвже друге літо його печу,дуже смачне тісто,на цей раз пекла з абрикосами,малиною і чорницею,пекла у великій бритванці,тому вийшов не високий ось мій звіт
Повідомлення відредагував боженка - 27 червня 2012 09:45
Русланочка, боженка, дуже приємно чути, що Вам смакують страви
а я останнім часом готую легку, дієтичну іжу, на сніданок у мене зазвичай сир з перетертими трускавками або готую собі у блендері огірок з кислячком то зеленню, а на обід сьогодні готувала нову для себе і як на мене дуже смачну легку страву:
Овочі тушені з сиром
(нажаль фото немає)
2 маленьких кабачки(цукіні) 2-3 цибулини 2 великі помідори можна ще додати солодкий перець (у мене не будо) 3 зубки часнику 200 г сиру 2 яйця 1 ст.ложка бальзамічного оцту оливкова олія сіль, чорний перець, зелень
-овочі порізати кружальцями - у каструльку з товтим дном налити оливкову олію і викласти шарами овочі, посолити поперчити скропити оцтом, накрити кришкою і тушити 25-30 хв - сир перетерти з часником та зеленню, додати збиті яйця і залити зверху тушені овочі, через 8-10 хв. страва готова
Яйця з цукром збити міксером, додати олію, просіяти через сито борошно з розпушувачем, гарно перемішати і ложкою розкладати у формочки Ягоди додавала безпосередньо у тісто розлите по формочках(в серединку), але можна спочатку перемішати їх з тістом Випікати при температурі 180-190 градусів хвилин 20-25
Смакота! Дуже рекомендую приготувати.
Повідомлення відредагував gutka - 3 липня 2012 22:26
цього разу я використала для приготування пюре не воду, а свіжий сік з яблук(сорт "слава переможцям") і додала корицю - неймовірно дуже смачно! яблука почистила від шкірки і нарізала великими шматочками за допомогою кухоного комбайну витиснула сік а далі по рецепту: технологія проста: яблука помити і порізати на великі шматки, скласти до каструлі влити трошки свіжого яблучного соку(води) і проварити поки яблука стануть м"якими
далі потрібно яблучка перетерти через сито, отримане пюре проварити з цукром (можна додати корицю) хвилин 15-25 час від часу помішуючи
готове яблучне варення-пюре розкласти в простерелізовані баночки можна зберігати в холодильнику протягом декількох тижнів
Повідомлення відредагував gutka - 16 серпня 2012 22:02
Доброго дня, Катерино дякую, що ділитеся з людьми своїм досвідом. класнючі у вас страви. ось зараз маринуються ваші літні перці, тільки я недочитала і порізала їх уже печені на смужечки...але, думаю що смаку це не поміняє.... допоможіть, будь ласка, щось не дуже вийшло печиво кокосове, порозтікалося на дечку, всередині пористе, з дірочками, на смак теж добре, от тільки на вигляд тоненьке....в чому може бути причина?білки збилися добре,викладала за допомогою шприца...от тільки стружку ми з малим перемололи на кавомолці, може в цьому причина??? ще раз дякую...
от тільки стружку ми з малим перемололи на кавомолці, може в цьому причина???
кокосову стружку я не перемелюю, викладаю чайною ложкою, мені воно завжди вдавалось, люблю його, а яка у вас духовка? у мене електрична з різними програмами та конвекцією, маю можливість виставити точну температуру.
Повідомлення відредагував gutka - 17 серпня 2012 14:42
так, на смак дуже смачне....уже з"їли все, завтра буду пробувати ще, треба тільки стружки купити. духовка в мене хороша, нова, електрична, але температура не електронна виставляється, а на ручці, виставляла 150. дуже дякую, попробую ще