Гарбузові мафіни з шоколадними дропсамиІнгредієнти на 12-14 штук
масло вершкове - 100 г
цукор - 1/2 скл.
яйця курячі - 2 шт.
гарбузове пюре - 3/4 скл.
борошно - 1,5-2 скл.
розпушувач для тіста - 1 ч. ложка
шоколадні дропси - жменя
Розраховано на 14 порцій
Масло кімнатної температури перетерти з цукром, додавати по одному яйця.
Далі додати гарбузове пюре, просіяне борошно з розпушувачем (додавати поступово вимішуючи).
В кінці додати шоколадні дропси.
Тісто викласти у формочки для кексів (у мене вийшло 12+2).
Випікати при температурі 180 градусів до готовності.
Охолоджені мафіни зверху прикрасила кремом зі збитих вершків з цукровою пудрою та маскарпоне.
Було дуже смачно: