Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Запрошую в гості до Катерини - 3, Готувати з душею, їсти із задоволенням.
gutka
4 квітня 2012 19:56
Повідомлення #401


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
buryaelen,
vika,
повторюю ще раз випікаєте один великий корж, розрізаєте навпіл, НЕ повздовж, а розділити на дві однакові частини, і так як написано викласти один на другий з"єднавши кремом

і шарів на фото саме стільки як описано в рецепті: "Форму вистелити пергаментним папером. Вискласти макову масу. Зверху - сирну. Залити усе зверху шоколадною масою....Остиглий корж перевернути на пергаментний папір, посипаний цукром і зняти з верхнього коржа пергамент.

Для крему сметану розмішати з яйцем, кавою і цукром. Заварити до густої маси. Остудити. Збити з маслом на пухку масу.

Корж розрізати на 2 частини. На одну частину(маком вверх) намазати крем. Зверху поставити другу частину коржа маком вниз"

тож на фото шоколадний шар знизу та зверху, далі сирний, далі маковий а посередині крем, зверху торт полила помадкою - було дуже смачно

Повідомлення відредагував gutka - 4 квітня 2012 20:02
Перейти на початок сторінки
gutka
4 квітня 2012 21:04
Повідомлення #402


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: buryaelen
І будь-ласочка скажіть який у Вас розмір форми(15*30?)

якщо ви уважно читали рецепт, то я написала спочатку слова від автора, а внизу відмітила те, що я змінила, зокрема я пекла пляцок у формі від елекр.духовки Арістон її розміри 28 см на 34 см

Повідомлення відредагував gutka - 4 квітня 2012 21:05
Перейти на початок сторінки
vika
5 квітня 2012 14:38
Повідомлення #403


Файна господиня
  • 51

Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 882
Катя, дуже дякую за детальну відповідь.
Перейти на початок сторінки
buryaelen
5 квітня 2012 15:04
Повідомлення #404


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
я теж дуже - дуже дякую, сьогодні буду пекти
Перейти на початок сторінки
Татка
11 квітня 2012 12:09
Повідомлення #405


Молода господинька
  • 34

Репутація: 80
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 210
Реєстрація: 21.04.2011

ICQ:--

Бали: 496
gutka, Катю, дякую Вам за ваші смачні кулінарні сторінки, що ділетеся з нами своїми смаколиками. У мене питання відносто пляцка "Сакура" дуже смачно виглядає, а до коржів цукру непотрібно додавати? (чи я така неуважна)

--------------------
Мене звати Наталка, рада знайомству.
Перейти на початок сторінки
gutka
12 квітня 2012 23:21
Повідомлення #406


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
спекла пасочки, 5 маленьких і дві великих


цього разу додавала ванільний цукор з натуральною ванільною палочкою, видно цяточки

Повідомлення відредагував gutka - 12 квітня 2012 23:26
Перейти на початок сторінки
gutka
12 квітня 2012 23:27
Повідомлення #407


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Необхідні продукти:
1,2 кг борошна
70 грам свіжих дріжджів
350 мл. молока
6-8 яєць
3 жовтки
200 г цукру
ванільний цукор,
250 г масла
1/4 скл. оливкової олії
цедра 1 апельсина
1 скл. родзинок

Тісто місила за допомогою кух.комбайну:
до чаши подрібнити дріжджі + 1 ст.ложку цукру+ тепле молоко (40 градусів)
залишити аби підійшло
далі на невеликій швидкості всипати половину борошна та 3-4 яйця, місити 10 хв.
далі знову додати решту борошна і 3-4 яйця, ще місити ~10 хв.
тим часом жовтки стерти з цукром за допомогою міксера + масло кімнатної температури, ванільний цукор
далі масло додавати по ложці до тіста
прикінці влити олію, гарно вимісити і перекласти до великої миски, накрити рушником і в тепле місце на годинку другу

коли підійде додати родзинки, цедру ще раз добре вимісити і розкласти по формах (змащую оливковою олією) накрити рушником і залишити ще на годинку аби підійшли

зверху пасочки змастити збитим яйцем і поставити до розігрітої духовки

15 хв. при температурі 190
20-30 при 170





Повідомлення відредагував gutka - 13 квітня 2012 21:55
Перейти на початок сторінки
gutka
12 квітня 2012 23:29
Повідомлення #408


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Татка
У мене питання відносто пляцка "Сакура" дуже смачно виглядає, а до коржів цукру непотрібно додавати? (чи я така неуважна)

цукру НЕ потрібно
Перейти на початок сторінки
Татка
13 квітня 2012 16:46
Повідомлення #409


Молода господинька
  • 34

Репутація: 80
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 210
Реєстрація: 21.04.2011

ICQ:--

Бали: 496
gutka, Дякую за відповідь, бо мене чогосу сумніви взяли. Паска вдалася на славу і на вигляд і на смак. Вітаю зі святами. Здоровя, любові і достатку у вашому домі.

--------------------
Мене звати Наталка, рада знайомству.
Перейти на початок сторінки
Христя
13 квітня 2012 19:49
Повідомлення #410


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Цитата: gutka
1 скл. сметани

Катю,склянка 200гр. чи 250гр.?
Цитата: gutka
випікати при температурі 180 градусів

скільки приблизно по часу??? бо я з пляцками не дуже дружу,а той хочеться спекти
Ой,вибачте,цитата погана :feel: То я про "Сакуру"

Повідомлення відредагував Христя - 13 квітня 2012 19:51
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 квітня 2024 10:43

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 30
Гостей: 27
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100