Необхідні продукти:
1,2 кг борошна
70 грам свіжих дріжджів
350 мл. молока
6-8 яєць
3 жовтки
200 г цукру
ванільний цукор,
250 г масла
1/4 скл. оливкової олії
цедра 1 апельсина
1 скл. родзинок
Тісто місила за допомогою кух.комбайну:
до чаши подрібнити дріжджі + 1 ст.ложку цукру+ тепле молоко (40 градусів)
залишити аби підійшло
далі на невеликій швидкості всипати половину борошна та 3-4 яйця, місити 10 хв.
далі знову додати решту борошна і 3-4 яйця, ще місити ~10 хв.
тим часом жовтки стерти з цукром за допомогою міксера + масло кімнатної температури, ванільний цукор
далі масло додавати по ложці до тіста
прикінці влити олію, гарно вимісити і перекласти до великої миски, накрити рушником і в тепле місце на годинку другу
коли підійде додати родзинки, цедру ще раз добре вимісити і розкласти по формах (змащую оливковою олією) накрити рушником і залишити ще на годинку аби підійшли
зверху пасочки змастити збитим яйцем і поставити до розігрітої духовки
15 хв. при температурі 190
20-30 при 170