Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Запрошую в гості до Катерини - 3, Готувати з душею, їсти із задоволенням.
gutka
2 квітня 2012 17:24
Повідомлення #391


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Салат середземноморський




консервований тунець у власному соці
цибуля (краще червона)
оливки зелені б/кісточки
листя базиліку
мелений чорний перець
оливкова олія
або приготувати соус:
оливкова олія , бальзамічний оцет, соєвий соус


з тунця злити рідину, перекласти шматки риби на тарілку
цибулю порізати вздовж збризнути лимонним соком і змішати з бирою
оливки порізати і викласти зверху на салат
притрусити перцем і полити соусом або просто оливковою олією
прикрасити листям базиліку

цей салат дуже сподобався гостям

Повідомлення відредагував gutka - 2 квітня 2012 17:29
Перейти на початок сторінки
Іванка
3 квітня 2012 12:35
Повідомлення #392


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Цитата: gutka
цей салат дуже сподобався гостям

Мені теж сподобався, апетитно виглядає полюбляю салати на олії
Перейти на початок сторінки
vika
3 квітня 2012 14:53
Повідомлення #393


Файна господиня
  • 51

Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 882
Цитата: gutka
Пляцок "Три бажання"

Катя, я трошки не зрозуміла: це все випікається одним коржем, а потім розрізається і складається один на другий?

Велике спасибі за класні рецепти випічки, уже все акуратно занотувала і буду щось пробувати на свята.
Перейти на початок сторінки
gutka
3 квітня 2012 16:34
Повідомлення #394


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: vika
це все випікається одним коржем, а потім розрізається і складається один на другий?

так один великий, прямокутний, коли охолоне розрізати на дві частини, перемазати і скласти один на другий
прийду додому виміряю свою форму

Повідомлення відредагував gutka - 3 квітня 2012 16:38
Перейти на початок сторінки
uliana_y
3 квітня 2012 22:26
Повідомлення #395


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Цитата: gutka
1 скл. сметани змішати з 1 скл. цукру, поставити на вогонь і варити на повільному вогні, коли закипить всипати пачку вишевого желе (90 грам) варити помішуючи біля 15 хв.

Яку ви сметану використовували??????Бо куплена коли кипить ,тоді стає комочками чи крупинками???Дякую.

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
gutka
3 квітня 2012 22:42
Повідомлення #396


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: uliana_y
Яку ви сметану використовували??????

тільки домашню(передають з села), а магазину купую на щастя дуже рідко

Повідомлення відредагував gutka - 3 квітня 2012 22:43
Перейти на початок сторінки
uliana_y
3 квітня 2012 23:01
Повідомлення #397


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
gutka,
дякую за швидку відповіль!!)

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
buryaelen
4 квітня 2012 09:48
Повідомлення #398


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Цитата: gutka
Корж розрізати на 2 частини. На одну частину(маком вверх) намазати крем. Зверху поставити другу частину коржа маком вниз.

Доброго дня!
Щось я все-таки тут не зрозуміла, якщо ми печем корж з трьох шарів-мак, творог, шокомаса, а потім розрізаєм по маку, то звідки на фото стільки шарів?І будь-ласочка скажіть який у Вас розмір форми(15*30?)
Перейти на початок сторінки
vika
4 квітня 2012 10:32
Повідомлення #399


Файна господиня
  • 51

Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 882
Цитата: buryaelen
то звідки на фото стільки шарів?

я зрозуміла. що пляцок розрізається поперек. а потім складається один на другий

Повідомлення відредагував vika - 4 квітня 2012 10:32
Перейти на початок сторінки
buryaelen
4 квітня 2012 11:58
Повідомлення #400


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Цитата: vika
я зрозуміла. що пляцок розрізається поперек. а потім складається один на другий

Велике дякую, чого сама не зрозуміла-не знаю :feel:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 15 травня 2024 12:47

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 16
Гостей: 12
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100