Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Запрошую в гості до Катерини - 3, Готувати з душею, їсти із задоволенням.
Ксенічка
26 березня 2012 17:32
Повідомлення #381


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
[attachment=39949 :love:

Повідомлення відредагував Ксенічка - 4 грудня 2013 20:09
Перейти на початок сторінки
Mironka
26 березня 2012 21:12
Повідомлення #382


Молода господинька
  • 34

Репутація: 392
Група: Кондитер
Повідомлень: 271
Реєстрація: 4.02.2011

ICQ:--

Бали: 1136
Цитата: gutka
Пляцок "Три бажання"

Це щось неймовірно смачне, неодмінно спробую на свій день народження

--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...
Перейти на початок сторінки
Mironka
26 березня 2012 21:14
Повідомлення #383


Молода господинька
  • 34

Репутація: 392
Група: Кондитер
Повідомлень: 271
Реєстрація: 4.02.2011

ICQ:--

Бали: 1136
Цитата: gutka
Пляцок "Три бажання"

Це щось неймовірно смачне, неодмінно спробую на свій день народження
Цитата: gutka
Пляцок "Сакура"

Маю схожий рецепт, дуже люблю цей пляцок, тільки крем у мене кавовий. З цим кремом виглядає цікавіше, треба спробувати

--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...
Перейти на початок сторінки
Mironka
26 березня 2012 21:18
Повідомлення #384


Молода господинька
  • 34

Репутація: 392
Група: Кондитер
Повідомлень: 271
Реєстрація: 4.02.2011

ICQ:--

Бали: 1136
Цитата: gutka
"Наполеон" картопляний"

Цікаво як довго готується, бо у моїй газовій духовці печеться повільно і любить підгорати низ

--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...
Перейти на початок сторінки
gutka
26 березня 2012 21:50
Повідомлення #385


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Mironka,
у мене також колись була брестська газова духовка, багато років я нею користувалась, коли випікала випічку, то більшу половину часу стояла коло неї на колінах, не можна було відійти аби шось не пригоріло, а безе в ній просто не можливо було випікати, тож коли придбала собі гарну багатофункціональну електричну духовку моїй радості не було меж - тож не можу нічого порадити як замінити духовку, або ж методом проб та експериментів вивчити свою духовку
Перейти на початок сторінки
мари4ка
27 березня 2012 12:14
Повідомлення #386


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: gutka
Пляцок "Сакура"

Цитата: gutka
Крем:
1 скл. сметани змішати з 1 скл. цукру, поставити на вогонь і варити на повільному вогні, коли закипить всипати пачку вишевого желе (90 грам) варити помішуючи біля 15 хв.
Коли маса охолоне додати 300 грам масла.


Катю, в мене питання до того пляцка. А масло треба збивати, чи просто зєднати з массою???
Перейти на початок сторінки
jul4uk
27 березня 2012 15:26
Повідомлення #387


Молода господинька
  • 34

Репутація: 147
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 189
Реєстрація: 14.11.2011

ICQ:--

Бали: 661
Цитата: Mironka
Цікаво як довго готується, бо у моїй газовій духовці печеться повільно і любить підгорати низ

Щоб не підгорав низ я завжди ставлю посудину(стара сковорода) з водою під випічкою, так я виходила з халепи, коли мала стару газову плиту, попробуйте і ви , може вам моя порада допоможе
Перейти на початок сторінки
gutka
27 березня 2012 16:09
Повідомлення #388


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: мари4ка
А масло треба збивати, чи просто зєднати з массою???

по-перше дуже важливо: і маса і масло мають бути кімнатної температури;
масло збиваю міксером і поступово по ложці-дві додаю масу
масло купую "Бімол"
Перейти на початок сторінки
мари4ка
28 березня 2012 00:14
Повідомлення #389


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
gutka,Катю дякую :1f7:
Перейти на початок сторінки
gutka
30 березня 2012 22:56
Повідомлення #390


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Салат (планую приготувати)
Шарами:
варена свинина (соломкою),
смажена цибуля (півкільцями),
консервований ананас,
консервована кукуруза,
оливки/оливки фаршировані лимоном ....
Кожен шар трохи промазуємо майонезом
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 06:25

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 29
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100